22-02-2010, 07:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-02-2010, 07:28 PM ja muutjaks oli python.)
MargusPts Kirjutas:Siis kuulan python juttu ja panen 30 tuhat mingi elektroonika peale ??.Selle raha eest ma parem ostan teise Mercedes-Benz kõrvale ja võtan juppe .Uskuge mind kui teid elektroonika kunagi alt veab väga halvas kohas ja väga halval ajastusel siis saate seda tunda .Jääge Tartu Tallinn maantee peal seisma ,mingi andur jebib ja ei tööta .Ning tellige puksiirid ja asjad vaadake mis maksma see kõik läheb .Ainukesed tegelased kes oskavad vigu leida on DIA autodiagnostiku tegelased .Need Tartu Mercedese tegelased on ikka väga ... nad lasevad vahetada selliseid asju mis ei puutu veaga kokku ,raha küsida oskavad ikka super hästi .Ma ei hakka mingi B grupi varuosi kah peale toppima .Samahästi võib su karpa toore tross kinni jääda ning võid maantepeal avarii teha.
Põhjus miks võibolla võtan ABS-i on sellepärast ,et küttepumpa pole kuhugi mujale panna .
Kui ma selle tööle saan siis hakkate ise enda sõnu sööma .Kui ma ei saa ,pange teema lukku ja rohkem ma siis MB foorumisse ei roni .