07-01-2010, 11:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2010, 11:06 PM ja muutjaks oli canyondrift.)
suusabaas Kirjutas:Ma proovisin roolivõimu peale panna, aga karbi kinnitused ei sobi. Samas, mina ei näinud absoluutselt vajadust võimu omada, pane see mootor peale ja üllatud isegi kui kerge rool onSee amort peabki selline jalgrattapump olema või, et lohvelt saab seda oma suva järgi edasi tagasi väänata?
Arvestades seda, et diiselmootor on raskem tuleb sinna ikkagi see võim aretada, nagunii hakkab selle autoga maru palju manööverdamist olema ja need kinnitused pole ka mingi kunst teha, doonorauto pealt pole neid ka mingi kunst näiteks igaveseks laenata.
Kuna ma olen roolivõimuta autot proovinud ja üldiselt väikeses õues tagasipööret sooritanud, siis on see üldiselt ebamugavalt raske ja maanteel on talverehvidega vibra sees (võibolla on tasakaalustamata rehv, vanaisade värk)
Rain01 eelmisi poste uurides tekkis küsimus, et kas see masin on kunagi avarii osaline olnud, paremal tagatiival on igatahes mõnus kogus pahtlit ja mingi kindlustusepost oli ka siin vahepeal. Osaluse poolest põhjustaja?