14-10-2009, 08:30 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-10-2009, 08:32 PM ja muutjaks oli Diisel666.)
marek Kirjutas:Jep. Endal siiamaani positiivsed kogemused aeglasemalt tühjeneva rahakoti näol. Olen kuulnud igasuguseid jutte vene diisli halva kvaliteedi kohta, kuid isiklikult pole veel kuulnud, et kellelgi midagi autoga juhtunud oleks. Tahmavad natuke rohkem ainult.R129 Kirjutas:Siin avalikult rääkides võiks ma maksuameti peale võtta - kõik mis Eestis paaki valatakse peab olema aktsiis makstud10L võib ametlikult oma tarbeks tuua! Mina enam vene neste/lukoili solki ei taha igatahes.
Venepiiril ootavad järjekorras autotreilerveokid mis on pilgeni täis uusi mersusid ja bemme. Sõidavad nemadki selle pealt.
Ise olen kindlasti rohkem kokku hoidnud kui remondi peale kulutanud. Palju kulub sillaosade vahetuse peale mille põhjust arvatavasti teavad kõik meist. Ja muidugi soolatud teed teevad tuju halvaks. Mul on peale mersude ka üks üliheas korras vaz 2101 mis läks ühe talvega nii rooste, et ei jõudnud ära kahetseda, et sõidetud sai. Eelmine aasta oli autol originaal värv ja kere nagu uus, kuid nüüd hädakorras hammeritega roostekohad üle plötskerdatud, et edasi ei läheks. Peab kahjuks üle värvima nüüd.
Postituse lõpetuseks üks inglise vanasõna: a penny saved is a penny gained.