Kena relv, päris julma välimusega :cool2:
Kaua Sa teda omanud oled juba, tundub et päris pikalt. Räägi ikka natuke lähemalt, kuidas masin peremeest teeninud on jms. Aastaarvult 87 aga jääb siiski vanade kW-de alla veel, tegija sellegipoolest! Tehasest Webasto ka komplektis... :bisou:
15-01-2007, 09:25 PM (Seda postitust muudeti viimati: 15-01-2007, 09:26 PM ja muutjaks oli Raul1.)
ralak Kirjutas:Kena relv, päris julma välimusega :cool2:
Kaua Sa teda omanud oled juba, tundub et päris pikalt. Räägi ikka natuke lähemalt, kuidas masin peremeest teeninud on jms. Aastaarvult 87 aga jääb siiski vanade kW-de alla veel, tegija sellegipoolest! Tehasest Webasto ka komplektis... :bisou:
olnud on ta mul 1,5 aastat,selle ajajooksul sai eemaldatud lorinseri antitiib ja vahetatud kõik sisselasketihendid kuna võttis lisaõhku.
Konditsioneeri pump sai uus pandud.
Edasistest plaanidest niipalju et, käigukast tahaks kettaste vahetust ja
kapott värvimist kuna esimene äär on kivitäkkeid täis.
Minu meelest super välimus..kui omale millalgi juhuslikult SEC-i ostan siis võtan selle välimuse eeskujuks..velg ja madalus...oleks jõudu ka kapotiall ja tume sisu ning pisut laiem velg...paremat ei oskakski tahta illy:
Edu masinaga!
sec Jääb SECiks. velg kena must mis tõesti teeb nn: laiema vaate ja iseenesest kenake. Kuid... jumala eest näen sul autos suitsupakki.. Ära selle masina salongi suitsuga kyll immutada lase Pärast kehvakeselt haiseb ja keemiline puhastus kallis
Nonii nüüd siis otsustas käigukast ,et mul pole peale teist käiku kolmandat ega neljandat vaja.
Sai siis auto märjamaale kasti sisu uuenduskuurile viidud.