Postitused: 28
Teemad: 3
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
10-03-2006, 11:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2006, 10:44 AM ja muutjaks oli Aleks.)
Varastatud siis Lasnmäel Mahtra72 maja juures 10 min. seisnud autot. W124(06.89a.) universaal reg. numbriga 557AXE värv - kuldne metallik. See siis juhtus 10.03.06a. 22.10- 22.20 . Signalisatsiooni peal ei olnud , mõtlesin, et kui soojaks läheb siis panen signa... aga vist ei jõudnudki. LÄksin koju riided vahetama ja 10 min jooksul läks ta minema Ootan infot, kui kellegil midagi on helistage 55697987 Aleksandr
Postitused: 105
Teemad: 1
Maine:
0
Jummala eest, kui sul juhuslikult mõni pilt on PANE SEE SIIA ÜLES!
Isegi minusugune EKSmersupede noolib silmadega iga vastutuleva Mercedes-Benz üle!!!
ja foorumis juba liikmeid kyllaga:cool2:
Surm autokrattidele!!!!
Maine:
0
11-03-2006, 12:20 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2006, 12:22 AM ja muutjaks oli Aleks.)
http://img-gamma.auto24.ee/auto24/560/2854420.jpg
ja
http://img-gamma.auto24.ee/auto24/560/2854426.jpg
Yleval keskel kui tähele paned on seal siukesed plastmass hujoobinat nagu. Ei oska neid täpsemalt kirjeldada.
Ja ostsin ja tegin esmane registrerumine Tallinna ARK-s 17.02.06. Ostsin teda www.autod.ee -st.
Postitused: 39
Teemad: 11
Maine:
0
mul läx eelmine reede mustake prisma eest samuti 10 minutiga auto jalutama, tunnen kaasa
Maine:
0
udupump Kirjutas:mul läx eelmine reede mustake prisma eest samuti 10 minutiga auto jalutama, tunnen kaasa Kas sa ei leidnud enda oma? Krt... parem lähen juba magama...
Maine:
0
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Maine:
9
pane raadiosse kuulutus, pakuvad "vaevatasu" eest tagasi... mina seda ei poolda ja soovitaks natuke lasna vahel ringi sõita, võibolla ka maardu... reeglina viiakse umbes 5km raadiuses kuhugi sisehoovi "jahtuma". kasulik on ka näiteks elmari raadiosse kuulutus panna, seda kuulavad pensionärid kes päevad läbi oma köögi aknal passivad ja iga väikse asja pärast 110 helistavad.
uskumatu on ka see, et inimesed pole ikka aru saand, et samal päeval kui auto ostad, tuleb panna alarm ja immo... uue reg.nr'ga autod viiakse esimese ndla jooksul minema tavaliselt... ja seda tagasimüügi eesmärgiga! 80-90a masinad on n.ö. "easy money" või siis 5 sekundi masinad.
Maine:
0
12-03-2006, 07:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-03-2006, 07:41 PM ja muutjaks oli Aleks.)
marek Kirjutas:pane raadiosse kuulutus, pakuvad "vaevatasu" eest tagasi... mina seda ei poolda ja soovitaks natuke lasna vahel ringi sõita, võibolla ka maardu... reeglina viiakse umbes 5km raadiuses kuhugi sisehoovi "jahtuma". kasulik on ka näiteks elmari raadiosse kuulutus panna, seda kuulavad pensionärid kes päevad läbi oma köögi aknal passivad ja iga väikse asja pärast 110 helistavad.
uskumatu on ka see, et inimesed pole ikka aru saand, et samal päeval kui auto ostad, tuleb panna alarm ja immo... uue reg.nr'ga autod viiakse esimese ndla jooksul minema tavaliselt... ja seda tagasimüügi eesmärgiga! 80-90a masinad on n.ö. "easy money" või siis 5 sekundi masinad. Andsin kuulutuse SKY-raadio liinile, eile kell 17.00 siis seda andsin ... kell 21.00 helistas mingi "inimene" kellel mu auto VIST on. 13 tonni kysis. Täna helistas ta samamoodi, leppisime et homme helistab ta uuesti. NOh vaatame, mis siis edasi saab. Selle kohta, et ringisõita ja vaadata -- jah jah tegin nii kuidas sa ytles, sest juba ei tahtnud magada ) kell 1:00 öösel alustasin otsimist ja 5:40 seda lõpetasin. Lasnamäel ma seda ei leidnud. Aeg näitab mis edasi saab. Mõtlesin et ikka siukesed asjad juhtuvad mtte minuga, teistsega
Maine:
9
Aleks Kirjutas:Andsin kuulutuse SKY-raadio liinile, eile kell 17.00 siis seda andsin ... kell 21.00 helistas mingi "inimene" kellel mu auto VIST on. 13 tonni kysis. Täna helistas ta samamoodi, leppisime et homme helistab ta uuesti. NOh vaatame, mis siis edasi saab. Selle kohta, et ringisõita ja vaadata -- jah jah tegin nii kuidas sa ytles, sest juba ei tahtnud magada ) kell 1:00 öösel alustasin otsimist ja 5:40 seda lõpetasin. Lasnamäel ma seda ei leidnud. Aeg näitab mis edasi saab. Mõtlesin et ikka siukesed asjad juhtuvad mtte minuga, teistsega
kindlasti küsi mingeid isiklikke asju autos või eritunnuseid, õhupakkujaid on ka kindlasti...kere nr. ei ole eritunnuseks! aga no inimesed ikka õpivad oma vigadest mitte teiste omadest...nagu ka mina ise! :evil: loodame, et ikka tagasi saad.
Maine:
0
marek Kirjutas:kindlasti küsi mingeid isiklikke asju autos või eritunnuseid, õhupakkujaid on ka kindlasti...kere nr. ei ole eritunnuseks! Seda ma tean, et tuleb nuu teha. Mul on päääris huvitavad eritunnused seal on ) Vot mis seal juheiste taga on ? :biggergrin:
MMM vist pean nutma et mul auto läind aga 2 õlled ei tee paha ju
Postitused: 1,162
Teemad: 16
Maine:
8
Mina arvan et otsi ikka lähiümbrusest kuskile osavalt seisma pandud.Mul eelmine aasta sama operatsioon oli.Ja pärast kui kätte sain siis oli umbes 200 m eemale uhe suure maja ette lume hunniku taha aetud.ja see oli veel mingi tupik tänv kah.ma kammisin kah oma arust koik läbi aga selle koha olin ikka vahele jätnud. oleks pidanu rohkem pingutama .aga noh..........
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Maine:
0
siimruz Kirjutas:Mina arvan et otsi ikka lähiümbrusest kuskile osavalt seisma pandud.Mul eelmine aasta sama operatsioon oli.Ja pärast kui kätte sain siis oli umbes 200 m eemale uhe suure maja ette lume hunniku taha aetud.ja see oli veel mingi tupik tänv kah.ma kammisin kah oma arust koik läbi aga selle koha olin ikka vahele jätnud. oleks pidanu rohkem pingutama .aga noh.......... Tglt... hea mõte edasi otsida. Jah, homme lähen edasi otsima. äkki...
Maine:
9
siimruz Kirjutas:Ja pärast kui kätte sain siis oli umbes 200 m eemale uhe suure maja ette lume hunniku taha aetud.ja see oli veel mingi tupik tänv kah. mul oli ka väikse võpsiku taga tupiktänaval! ilmselt sellepärast tupiktänaval, et seal ei ole liiklust.
Maine:
0
marek Kirjutas:mul oli ka väikse võpsiku taga tupiktänaval! ilmselt sellepärast tupiktänaval, et seal ei ole liiklust. Kui ta Lasnast Mustamäele kusagile läinud - siis vaevalt leian teda lasnas. Või yldse garaaZis seisab, aga seda on väheusutav...sest seal seisavad kallimad autosid
Maine:
9
Aleks Kirjutas:Kui ta Lasnast Mustamäele kusagile läinud - siis vaevalt leian teda lasnas. Või yldse garaaZis seisab, aga seda on väheusutav...sest seal seisavad kallimad autosid ei usu, reeglina ikka kuskil lähedal...liiga suur risk kaugele sõita.
Postitused: 48
Teemad: 2
Maine:
0
Hmm...kui meil ka aasta tagasi auto jalutama läks,siis saabus igast teavet,et autot nähtud nii siin kui seal sõitmas,otsisime ka kõikvõimalikud kohad läbi ja arvasin et küll sel-i ikka märkab kuskil seismas aga pärast kui auto kätte saime,siis öeldi auto oli seisnud terve selle aja garaazis,enda rahulolu nimel sai siiski kõik kohad läbi sõidetud.
Postitused: 39
Teemad: 11
Maine:
0
ka minu auto oli kogu ära oleku aja arvatavasti garaazis, sest neil päevadel mis kaotsis oli, sadas paksu lund, kuid kui auto kätte sain, polnud kübetki seal lumest ega jääst haisugi.
Maine:
0
Leitud siis. Pange see teema lukku
|