25-01-2015, 11:39 PM
Tervist foorumlased.
Mõtlesin siin,et võiks ka enda mersust teema teha
Autost endast kõigepealt:
Mark: Mercedes-Benz
Mudel: w124 200d
Mootor: 2.0 diisel(om601.912) 55kw
Aasta: 1991
Värvus: Hall
Käigukast: Manuaal(4 käiku)
Auto saamisest siis niipalju,et sai enda Bmw e36 318i maha müüdud ning ruttu oli vaja uus asemele leida. Kuna tollel hetkel polnud sellise hinnaga ühtegi bemmi saada,siis oli teiseks eelistuseks mercedes. Motors lahti mersud ette ja esimesena jäi mul silma see Mercedes-Benz. Kõne peale ja küsisin,et kas ta vähemalt pool aastat ilusti ära sõidab. Sellepeale vastati,et sõidab veel mitmeid aastaid. Mõeldud tehtud...järgmisel päeval suund Tartust välja autot vaatama. Esmamulje oli väliselt kena,aga must. Proovisõitu tehes oli küll tunne, et lükka jalaga hoogu juurde . Aga kuna oli vaja sõita, siis sai ta ära ostetud. Koju jõudes sai ta kõigepealt puhtaks pestud ja seest puhastatud. Peale seda oli juba kena masin. Esimese tööna sai ära vahetatud summuti esimene osa(kollektorist keskele). Seejärel küttefiltrid ja õhufilter. Hetkel olen autot omanud juba pea 2 aastat ja siiani väga rahul. Ta hetkel küll mingil määral müügis,aga usun,et võtan kuulutuse maha. Hetkel auto seisab ning pole igapäeva kasutuses,sest puudub ÜV ja kindlustus.
Vead:
Piduri klotsid/kettad vajavad vahetust
Roolis olev lõtk(karp või rooliotsad)
Difris lõtk. Käiguvahetuse ajal jõnksutab
Vähene rooste
Plaanis teha:
Natukene madalamaks
Valukad ilusaks teha
Vead likvideerida
Ülevaatusele minna
Sõita
Aga nagu öeldakse,et pikk jutt....s*** jutt siis mõned pildid.
Mõtlesin siin,et võiks ka enda mersust teema teha
Autost endast kõigepealt:
Mark: Mercedes-Benz
Mudel: w124 200d
Mootor: 2.0 diisel(om601.912) 55kw
Aasta: 1991
Värvus: Hall
Käigukast: Manuaal(4 käiku)
Auto saamisest siis niipalju,et sai enda Bmw e36 318i maha müüdud ning ruttu oli vaja uus asemele leida. Kuna tollel hetkel polnud sellise hinnaga ühtegi bemmi saada,siis oli teiseks eelistuseks mercedes. Motors lahti mersud ette ja esimesena jäi mul silma see Mercedes-Benz. Kõne peale ja küsisin,et kas ta vähemalt pool aastat ilusti ära sõidab. Sellepeale vastati,et sõidab veel mitmeid aastaid. Mõeldud tehtud...järgmisel päeval suund Tartust välja autot vaatama. Esmamulje oli väliselt kena,aga must. Proovisõitu tehes oli küll tunne, et lükka jalaga hoogu juurde . Aga kuna oli vaja sõita, siis sai ta ära ostetud. Koju jõudes sai ta kõigepealt puhtaks pestud ja seest puhastatud. Peale seda oli juba kena masin. Esimese tööna sai ära vahetatud summuti esimene osa(kollektorist keskele). Seejärel küttefiltrid ja õhufilter. Hetkel olen autot omanud juba pea 2 aastat ja siiani väga rahul. Ta hetkel küll mingil määral müügis,aga usun,et võtan kuulutuse maha. Hetkel auto seisab ning pole igapäeva kasutuses,sest puudub ÜV ja kindlustus.
Vead:
Piduri klotsid/kettad vajavad vahetust
Roolis olev lõtk(karp või rooliotsad)
Difris lõtk. Käiguvahetuse ajal jõnksutab
Vähene rooste
Plaanis teha:
Natukene madalamaks
Valukad ilusaks teha
Vead likvideerida
Ülevaatusele minna
Sõita
Aga nagu öeldakse,et pikk jutt....s*** jutt siis mõned pildid.