Postitused: 60
Teemad: 37
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
15-04-2009, 10:58 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-04-2009, 10:59 AM ja muutjaks oli aivar1970.)
probleem järgmine kui sõidad ja lülitad autopiloodi sisse kaob minek ära jätan seisma uuesti käima minek tagasi. nüüd on hakanud trassil sama tegema üle saja sõites .äkki keegi oskab aidata. keegi rääkis mingist erg klapist.kus see asub mingi sisselaske kolektori juures kolme poldiga oli küll tahma täis ,see ei aidanud veel üks viga makk paneb segast,kord mängib,kord ei mängi poksi olen vahetanud ja valguskaablit ka ei aidanud. tel.56985378 vaja ka roolivõimupaaki
Postitused: 798
Teemad: 83
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
Mina soovitan esmalt vahetada ära pihustite tagasijooksu voolikud. Need on suht teema! Ja pihusti tihendusseibid ka!
Postitused: 2,279
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Ilmselt läheb auto mingile avariirežiimile. Aga nagu mitmele uustulnukale foorumis öelnud olen: esimene asi mine käi diagnostikas ja see tähendab dignostikas mitte kuskil urkas. Nagu ei saa arst telefoni teel inimest terveks teha ei ole mõtet ka meil foorumis heietada mis kõik olla võib (EGR, pihustid, filter, turbo lõdvikud, andurid jne jne jne)
See maki jama - sellist viga esineb teistelgi. Kas keegi segab CAN liiklust või on mõni plokk omadega õhtale minemas. Jällegi dignostikasse - kuid nende vigadega on selline paha lugu, et kuna nad ei esine pidevalt siis on neid raske avastada. Mõnikord jäävadki saladuseks - sõbral 211 ja tihtilugu teeb makk koos kere CANiga resetti.