Nägin eile ühte ilusat masinat E280 T ERKKI1 oli nr. Äkki omanik soovib jagada infot nende velgede kohta mis sinna alla nii hästi sobivad. Mul üks selline kaunitar ootab suve ja talle kindlasti meeldiks sarnased ketsid.
Shoutbox archive
Kõik korras tähendab siis et andurid olid velgedel sees, toimivad ja ka autole varasemalt selgeks õpetatud?
Mb cls500 , ohumärguanne- rehvirõhk , peale talve velgede alla paigaldamist hakkas põlema , kuigi kõik korras, Poldid , olid tvelgede jaoks väidetavalat natuke liiga pikad. Kuid vaevalt see kuidagi mõjutada saaks.?
keegi w124 sedaani kere tükeldaks oleks pagasi pohja ja tulealuseod liitekohtasod vaja
Oskab keegi öelda miks vitol w447 2,1 mootoril cooleri lõdvik pidevalt puru läheb.Mis seda põhjustab?.arvuti viga ei näita
Viga leitud, pihustid kusevad. Keegi oskab soovitada harjumaa piires kedagi kes taastaks pihusteid?
Mure w124 300d 81kw atm kiirendusega. 0-100 20sek. mida vaadata/kontrollida? kuidagi pumpa peale keerata, vahetada kütusefilter vms?
Tere! kas kellegil on infot GL 2008 tootmiaasta 165kw3.0 algul läks kompressor , siis vahetasin kompressori ise ära ja kui rellee panin , käis kuskil plõks ja mootor enam ei käivitu ja kirjutab run flat indicator , vaatasin youtubest aga seal nullivad seda kui auto käib aga mul ei käivitu ka enam yhtegi piuksu ei tee , syyde läheb ilusti sisse tuled põlema ja saab surfata menyys aga võtit lõpini keerata, täielik vaikus, miles võib probleem olla ?
Keegi Tallinnas täna, homme w163 Ml270, 2001 turbo viitsib üle vaadata? Õli lekib kusagilt. Et kas on lõdvik läbi või midagi muud. Ja kui võimalik, siis ka ära likvideeriks vea.
615MFM - Mina leidsin numbrimärgi järgi ühe kuulutuse milles olev telefoninumber toob siia foorumisse uuesti tagasi. Tolle kasutaja asukohaks on märgitud Viljandi. Näpuga näitama ei hakka, ütlen lihtsalt et 2 minutiga leidsin tundemärkidele vastava tegelase.
Tere. Kas kellelgi on infot auto MERCEDES-BENZ C 200 DIESEL reg. nr. 615MFM endise omaniku kohta?(Soov saada kontakti) Minu info põhjal oli omanik asunud kusagil Viljandi kandis.