Postitused: 5
Teemad: 2
Liitus: Mar 2013
Maine:
0
tere !
et siis selline teema et mootorisse tuli vesi sisse ..suri ära siis pandi nii kokku et läheb tööle aga suitseb hirmsasti ja hääl on ka jube !! et siis kepsud on kõverad !! aga tahakski nüüd teada mis mul sellega kõige targem teha oleks sest kuna endal on nüüd mõistus otsas et kas kuskil leiaks uue kepsu ja ära parandada või uus mootor nagu mulle on öeldud ja mis hinnaklassi mootrid jäävad ja kust saaks kõige odavamalt ??
Postitused: 1,157
Teemad: 16
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Tere
Kunagi sai Oplääd ühe metsateepeal ära uputud ja ka tõmbas reo vee sisse, ning üks keps lendas kohe küljelt välja. Sai mootor lahti võetud vaatasime et ongi ainult üks kõver ja üks puruks. Tellisime uued panime need kaks haiget uued, aga lolli peaga ülejäänud jätsime samad. Sai siis kokku ja sõitis ilusti kuni 300km ja siis lendasid need järgmised küljelt välja ja ikka nii et et enam midagi remontida ei olnud. Sealt ka õppetund: Veel on kuramuse kõva jõud kui teda isegi vähesel määral silindrisse satub. Vahetada tuleks kogu sisikond, sest kunagi ei tea kuhu ta on mikro praod sisse löönud. ei imesta kui ka vänt võll oli vigane. Meie igal juhul tõime romulast uue(kasutaud) mootori ja sõitsime muretult edasi. Seda soovitan sullegi!
Tervitades Siim
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Postitused: 487
Teemad: 17
Liitus: Oct 2010
Maine:
0
Uus mootor peale panna on kõige lihtsam ja kindlam.
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Kui tõesti uus mootor peale siis täiesti muretu.
Ma millegipärast arvan, et uue mootori all mõeldakse siiski 15a. vana ja pool milli sõitnud mootorit, mis on millegi pärast lammaris.....
nimetagem ikka asju õigete nimedega.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 1,520
Teemad: 60
Liitus: Nov 2006
Maine:
5
Võibolla rumal idee, pigem küsimus: kas nii ei saa, et paned OM602 2.5 liitrise vabalthingava ja viskad enda kõrgsurvepumba ja turbo külge? Need peaks ju kõik sinna külge istuma, iseasi kuidas see kompott tööle hakkab. Usun et keegi on kindlasti seda proovinud. OM602 vabalthingavad liiguvad ju pool muidu.