30-05-2010, 09:55 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-05-2010, 10:31 AM ja muutjaks oli tank.)
Tervist, kuna läks pisikeseks kereremondiks(karbi ja põhja vaheline pragu), siis lõpptulemusena vaja mõlemad küljekarbid üle värvida. Hetkel sõidan linnas ilma kundeistmeta-kronstein millele iste toetus, kah roostes.
Olen omanud paljusid W123 keresid, kahjuks kõigil juba mingi isetehtud suvaline värvitoon. Seega pole originaali näinudki
Konkreetne auto on mul tehasest siis tumehall metallikvärv. Hetkel karbid lihtsalt halli kivikaitsmega üle võõbatet.
Minu arvates siis õige oleks kivikaitse ja peale ilma metalliterata tavaline toonilt sarnane hall matt värv. Või on karbid tehasest samuti täpselt ülejäänud kerega ühte tooni värvitud? On kellegil reaalsed teadmised antud küsimuses?
Ehk keegi teab?! Vanakooli härrad?(V6sa, Karl ,Rolz, Gert jne...)
Nädala pärast saab juba värvima. Tore oleks kordki õiget tooni.
Olen omanud paljusid W123 keresid, kahjuks kõigil juba mingi isetehtud suvaline värvitoon. Seega pole originaali näinudki
Konkreetne auto on mul tehasest siis tumehall metallikvärv. Hetkel karbid lihtsalt halli kivikaitsmega üle võõbatet.
Minu arvates siis õige oleks kivikaitse ja peale ilma metalliterata tavaline toonilt sarnane hall matt värv. Või on karbid tehasest samuti täpselt ülejäänud kerega ühte tooni värvitud? On kellegil reaalsed teadmised antud küsimuses?
Ehk keegi teab?! Vanakooli härrad?(V6sa, Karl ,Rolz, Gert jne...)
Nädala pärast saab juba värvima. Tore oleks kordki õiget tooni.
W123 230E igapäevatöös.
Sigmar Avald
56 913 150
Sigmar Avald
56 913 150