Mul oli selle jubina hankimisega kust kett sirgelt läbi jookseb ikka päris palju jama sest see olla kuskil tootmiselt maha võetud. Ja pidin selle väikse plastik jubina eest üle 400 maksma aga mul 2 nukvõlliga mootar kah seda ei tea kas neil on need ketitallad samad või mitte. Muidu jõudu ehitamisel.
22-01-2010, 10:05 PM (Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2010, 10:06 PM ja muutjaks oli Nookur.)
arts24h Kirjutas:Mul oli selle jubina hankimisega kust kett sirgelt läbi jookseb ikka päris palju jama sest see olla kuskil tootmiselt maha võetud. Ja pidin selle väikse plastik jubina eest üle 400 maksma aga mul 2 nukvõlliga mootar kah seda ei tea kas neil on need ketitallad samad või mitte. Muidu jõudu ehitamisel.
Siit vast ei telli aga hind peaks eestis ma arvan, et enam vähem sama olema?! Kas jaotusketil peab terve talla uue ostma või saab ka ainult seda plastikut seal peal? Ära ta sealt igatahes käib.
Oleks siis vaja ühte jubinat mille otsa see asi käib colhttp://www.importeccatalog.com/ShopByVehicle.epc?q=1989-MERCEDES--BENZ-300ce&yearid=1989%40%401989&makeid=MB%40%40Mercedes+Benz&modelid=300%2DCE%2D001%40%40300CE&catid=F@@Engine+Electrical&subcatid=F2020@@Distributor+Rotor&mode=PA Ja jagaja mootoripoolset katet oleks ka vaja või mis iganes see oranz ümmargune ketas on
Seal mingeid märke ei ole peal? Muidu saab nii ka vist et ajad esimese silindri üles ja klapid kinni aga nii ei ole vist ikka kõige õigem katsetada. Ma enda omal sidusin nukkvõlli hammaka traadiga ketikülge siis ei läinud paigast ära ja pärast oli lihtsam kokku panna.
Täna said siis tutikad ketid ja tallad paika. Kokku läks mingine 1300.-
Eks nv panen plokikaane peale aga kuna puudub ikkagi veel see jagaja rootor siis ei tea kas saab nvl ka mootori hääli juba kuulda. Ootan ikka pakkumisi sellele jupile :S
Nookur Kirjutas:Täna said siis tutikad ketid ja tallad paika. Kokku läks mingine 1300.-
Eks nv panen plokikaane peale aga kuna puudub ikkagi veel see jagaja rootor siis ei tea kas saab nvl ka mootori hääli juba kuulda. Ootan ikka pakkumisi sellele jupile :S
15-04-2010, 12:29 PM (Seda postitust muudeti viimati: 15-04-2010, 12:42 PM ja muutjaks oli Nookur.)
Vaja uuesti seda joonist. Paika vaja saada nii väntvõll kui nukkvõll. Kui kellegil on joonist ka nende peenikeste vaakumvoolikute kohta oleks ka hää. Ette tänades.
06-05-2010, 09:44 PM (Seda postitust muudeti viimati: 06-05-2010, 09:47 PM ja muutjaks oli Nookur.)
Mõeldi vast siis b piilarit äkki või mis iganes see on
Selline küsimus nüüd, et mis õli läheb mootorisse ja käigukasti. Kogused võiks ka keegi ära mainida. Tosooli koguse võiks ka teada saada.
Ja siis veel selline küsimus kas vanema ja uuema esistanged on sama laiiusega?