Postitused: 16
Teemad: 2
Liitus: Dec 2008
Maine:
0
Et tere kõikidele kes siis MB foorumis pesitsevad, ise olen 2 päeva ühe omanik alles olnud, eelnevad autod siis põhiliselt ikkagi BMW olnud
Kuid tuli hea pakkumine ja sai tuttavalt selline isend ära ostetud
Auto siis MB S320 ,südameks siis 3,2 170kw bens+gaas mootor ja manuaal kastiga.
Aastaks on tal 1992 ja küllaldki lisade rikas!
Värvuseks on must(täpsemat nimetust hetkel ei tea)
Välimuse suhtes on olemas tehase toon taga, el. antenn, all hetkel org. valuvelg talverehviga 16". Tagurdades ilutsevad ka pagassil väiksed antenni taolised jublakad, mis kergendavad mõista kus auto tagumik asub
Lisadest siis
Tuledekorektor, udutuled(esimesed+tagumised), tagukäigu andurid vms, nahksisu elektriline, el. peeglid(mäludega ), aknakaardin elektriline, tagumised peatoed elektrilised, kohtvalgustused, kohtpeeglid 4x valgustusega, autotelefon(toru puudu), kliimaseade, kesklukk, gaasiseade, turvapadix1, ABS, veojõukontroll, pakett aknad, 4x el.aknad, salongi eelsoojendus, el. katuseluuk, immob., .
Kindlasti on veel midagi mis märkamata, eks annan teada kui välja tuleb midagi uut
Vigadest ka natuke, paaril veljepoldil vint maas, esimene amordipadi läbi, kesklukk ei taha enam toimida, väike mölk pagassil, gaasiseadme ümberlülitamis nupp ei tööta. Ja see on kõik
Pilte saab hommse päeva jooksul arvatavasti, teen TÜV ära ilusti
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Ohoh, rariteet, kepikastiga W140!!!
Aga jääme pilte ootama, mis muud.
P.S. Ei saa mitte ütlemata jätta, vint on metsas ja puu otsas, poldil on keere! :-)
Maine:
0
Ok ok Keere maas nii poltidelt kui ka rummudel
Hommikul ei saanud uksi lahti, lihtsalt juhiuks ei keera ennast lahti võtmaga, näha on et see junn liigub seal, kuid link käis ikkagi jube kergelt, vihastusin hakkasin võtmega klõpsima ja samal ajal lingiga mängima, ja tuli lahti
Täna ennem magama ei lähe, kui kesklukk ilusti toimib nii puldist kui ka võtmest
Täna saan ka uued poldid ja eks näis kas kannatab rummudele ette veel midagi keerata ise või peab uued sebima
Aga nüüd kivi kotti ja kohe kakkan vaikselt linna poole vurama Tüv tegema
Aga autot näeb muidu liikumas Elva kandis pidevalt, tartumaal
Postitused: 45
Teemad: 11
Liitus: Jul 2006
Maine:
0
pole olemas sellist asja nagu esimene amordi padi, amort on jäigalt kere küljes
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
aix19 Kirjutas:pole olemas sellist asja nagu esimene amordi padi, amort on jäigalt kere küljes
Räägid ringraja autost või millest? Isegi ringraja jäiga vedrustusega autol on amordi tugi"padi". Ehk siis kumm/plast on kere ja amordi vahel.
Maine:
0
mhm just täpselt seesama kummist padi läbi ja minu teada see amordipadi vms
Maine:
0
26-12-2008, 12:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-12-2008, 12:23 PM ja muutjaks oli 7pac.)
Nii natuke juttu siis
Ülevaatuselt sain läbi puhtalt
Kuid alguses oli probleeme käsipiduriga, asetasin uued klotsid taha ja samas vahetasin kohe tavalised klotsid ära. Klotse polnud ollagi
Jõulude ajal sain ka endal selle vaakumpumba korda
Läbi oli nimelt vaakumpumba mootori harjad, üks hari oli veel omal kohal, kuid teist polnud ollagi koos vaskplaadiga seal. Asendasin need akutrelli harjadega kinnitust tuli natke ümbe ehitada, kuid nüüd töötab
Sellega lahenes siis keskluku ,tagukäiguandurite ,pagasniku ja peatoede probleem
Nüüd ainult vaja likvideerida kolks eest(ülevaatusel välja ennast ei näidanud)
Kuid väike küsimus nende taguandurite kohta, kuidas neid võimalik peeglist näha, kui nad väljuvad ~15cm ainult?
Timmisin peegleid ja värke, kuid mina neid üldse ei näe
Homme saan ka digika juhtme kätte siis saan pildid lõpuks ülesse
Häid pühi veel kõigile minu poolt
Maine:
20
Tagurdusandureid ei näegi peeglist, mõeldud vist rohkem algajatele kes üle õla vahtides tagurdavad, siis on natuke näha ja kasu. Ühesõnaga, suht mõttetud vidinad :-)
Maine:
0
Maine:
20
Postitused: 1,761
Teemad: 200
Maine:
12
No inimene ju Lõuna-Eestist ja ta sai ka minuga kokku, seega ma ei imestaks kui tal KAV on
Maine:
20
Postitused: 384
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
hents99 Kirjutas:aix19 Kirjutas:pole olemas sellist asja nagu esimene amordi padi, amort on jäigalt kere küljes
Räägid ringraja autost või millest? Isegi ringraja jäiga vedrustusega autol on amordi tugi"padi". Ehk siis kumm/plast on kere ja amordi vahel.
äkki saaks ka targemaks. kus asubw140 amordipadi
Maine:
0
30-12-2008, 06:13 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-12-2008, 06:16 AM ja muutjaks oli 7pac.)
liiv Kirjutas:hents99 Kirjutas:aix19 Kirjutas:pole olemas sellist asja nagu esimene amordi padi, amort on jäigalt kere küljes
äkki saaks ka targemaks.kus asubw140 amordipadi
Tee kapott lahti, keera see amort ülevalt mutrilst lahti, siis alt lahti, kisu välja ja sealt ta sul otsa vahib!!
Ma tahalks näha autot millel see puuduks!!!
Jah auto müügis, nüüdsest M5 omanik, MB pole lihtsalt minu maitse, kuid ma ei laida.
Väga hea , suur ja mugav auto
Pole kellegil soovi?
Hinnas annab veelgi rääkida
Postitused: 384
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
7pac Kirjutas:liiv Kirjutas:hents99 Kirjutas:aix19 Kirjutas:pole olemas sellist asja nagu esimene amordi padi, amort on jäigalt kere küljes
äkki saaks ka targemaks.kus asubw140 amordipadi
Tee kapott lahti, keera see amort ülevalt mutrilst lahti, siis alt lahti, kisu välja ja sealt ta sul otsa vahib!!
Ma tahalks näha autot millel see puuduks!
aix 19 õigus.pole mingit amordi patja,amort on jäigalt kere küljes.
Maine:
0
Maine:
16
Postitused: 375
Teemad: 25
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
sellel autol pole amordipatja, mingi vedru jaoks kummist asi on ainult.
Postitused: 38
Teemad: 1
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
31-12-2008, 05:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-12-2008, 05:53 PM ja muutjaks oli pfanner.)
marko600 Kirjutas:sellel autol pole amordipatja, mingi vedru jaoks kummist asi on ainult.
http://ladu24.ee/et/ladu2/952/7026,162422,0,1/200127.
Kuhu see siis läheb????
Maine:
16
pfanner Kirjutas:marko600 Kirjutas:sellel autol pole amordipatja, mingi vedru jaoks kummist asi on ainult.
http://ladu24.ee/et/ladu2/952/7026,162422,0,1/200127.
Kuhu see siis läheb????
Silma järgi kere ja sillatala vahele.
|