Postitused: 35
Teemad: 6
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Mul vist varastati cubel öösel peeglid ära, kui just keegi neid ei laenanud. Krt. Kätte neid ei saa, see on ju kindel. Kardan ,et kui panen uued siis on jälle varsti läind. Pole ka kõige odavamad asjad. 123-e omi vist ei pätsata. Ei tea kas saab 124-le panna kõige täiega?
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Kas lihtsam poleks vargakindlaks peegleid teha?
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 237
Teemad: 14
Maine:
0
12-02-2006, 11:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-02-2006, 11:56 PM ja muutjaks oli Truck.)
Kupeele jää eriti ilus . . .
Mul üle m3 stiilis kroompeeglid . . . mis täitsa kenad jäid ühel kubel.
Võin homme pilti teha peeglitest.
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Maine:
9
pane orig peeglid tagasi ja lase "trellid" või midagi ette panna, siis reeglina ei võeta kui just koplis või lasnas auto ei seisa.
Maine:
0
Kui trellid ette panen äkki siis kisuvad koos korpustega auto küljest lahti.
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
motodoktor Kirjutas:Kui trellid ette panen äkki siis kisuvad koos korpustega auto küljest lahti.
Pole kuulnud küll et kisutaks.
Laagris on üks W202 millel on peeglinurkadesse kleebitud kõveralt musta teipi,nagu oleks peegel maha koorunud või lahti pudenenud (oehhh,mida kõike välja ei mõelda).
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
0
Olgu proovin selle trellitriki veel ära enne kui peegleid teistsuguste vastu vahetama hakkan. Originaalid mu arust köikse kenamad kah.