Postitused: 3,640
Teemad: 412
Liitus: Nov 2005
Maine:
19
Tere
Seoses probleemidega foorumi töös liigutasime selle kogu andmebaasiga teise serverisse . zone.ee serverisse siis.
Vana foorumi aadress foorum.mbklubi.ee suunatakse automaatselt ümber aadressile foorum.clubmb.ee, mis on ka siis uus aadress.
Kasutajate jaoks ei muutu midagi ainult see, et server on kiirem ja peaks ilma probleemideta töötama. Eks näis, kas nii ka on.
PS! Osad postitused võivad olla kadunud ja kõik peavad uuesti oma parooliga sisse logima, sest windows ei tea neid.
Postitused: 777
Teemad: 39
Maine:
6
Mingi jebla käib ikka.Sain lõpuks sisse slaavi foorumist.
Postitused: 594
Teemad: 27
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
aga võibolla on minus asi aga uude foorumisse logides tuleb kuidagi kodusem tunne kui vanas oli. õhkkond on kuidagi sõbralikum ja need igasugused popupid mis otsingu jm. sarnase vahepeal on... kuidagi kodusem on tõesti... minumeelest, ja mulle meeldib väga.....
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Ma ka muud vahet peale kiiruse ei tähelda.
Maine:
0
sama küll, aga mul eelmises ei visanud vahepealseid teateid ja muud säärast mis uues on...
Postitused: 10
Teemad: 1
Liitus: Oct 2007
Maine:
0
Endiselt ei saa kahjuks saata privaatsõnumit. Veaks annab: Fatal error: SAFETY EXTENDER - Sending mail using mail() is disabled due security reasons in /data01/virt5077/domeenid/www.clubmb.ee/foorum/inc/functions.php on line 370
Maine:
0
täna miskipärast ei õnnestu igakord postide saatmine. tuleb ette explorer cannot found webpage vms.
Postitused: 268
Teemad: 39
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
Paar küsimiust tekkis seoses uuendusega
*kas turu all rubriik varuosad likvideeriti
*kas klubi liikmete autosid ei näe enam mitte klubi liikmed
või vaatan mina millegist mööda..
Maine:
0
krt mul nüüd uut vastust postitades viskab postita vastus nuppu vajutades blank lehe ette. ja kui refreshi vajutan, siis errori, et olen siia teemasse juba postitanud...