![]() |
Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Teated (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=100) +--- Teema: Foorum uuel aadressil ja uues serveris (/showthread.php?tid=9881) Lehed:
1
2
|
Foorum uuel aadressil ja uues serveris - indrek - 16-09-2008 Tere Seoses probleemidega foorumi töös liigutasime selle kogu andmebaasiga teise serverisse . zone.ee serverisse siis. Vana foorumi aadress foorum.mbklubi.ee suunatakse automaatselt ümber aadressile foorum.clubmb.ee, mis on ka siis uus aadress. Kasutajate jaoks ei muutu midagi ainult see, et server on kiirem ja peaks ilma probleemideta töötama. Eks näis, kas nii ka on. PS! Osad postitused võivad olla kadunud ja kõik peavad uuesti oma parooliga sisse logima, sest windows ei tea neid. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Lõoke - 16-09-2008 Mingi jebla käib ikka.Sain lõpuks sisse slaavi foorumist. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - marek - 16-09-2008 vanas foorumis on vale link, muud midagi. http://foorum.clubmb.ee/ on õige. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Nustu826 - 16-09-2008 aga võibolla on minus asi aga uude foorumisse logides tuleb kuidagi kodusem tunne kui vanas oli. õhkkond on kuidagi sõbralikum ja need igasugused popupid mis otsingu jm. sarnase vahepeal on... kuidagi kodusem on tõesti... minumeelest, ja mulle meeldib väga..... RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - indrek - 16-09-2008 Nustu826 Kirjutas:aga võibolla on minus asi aga uude foorumisse logides tuleb kuidagi kodusem tunne kui vanas oli. õhkkond on kuidagi sõbralikum ja need igasugused popupid mis otsingu jm. sarnase vahepeal on... kuidagi kodusem on tõesti... minumeelest, ja mulle meeldib väga..... Täpselt sama foorum, ainult teises serveris ![]() Tiba kiirem server ainult RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Karl - 16-09-2008 Ma ka muud vahet peale kiiruse ei tähelda. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Blaze - 16-09-2008 Mingi jama on privaatsõnumitega kah, ei saada ära, annab mingi vea teate. ![]() mis võib viga olla ? RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Karl - 16-09-2008 Blaze Kirjutas:Mingi jama on privaatsõnumitega kah, ei saada ära, annab mingi vea teate. Proovisin sulle saata, ei saanud jah. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - clm - 17-09-2008 Koheselt ei tulnud enam parool meelde. Tahtsin siis meili peale meeldetuletuse saata. Siis viskas mingi errori. Õnneks tuli meelde ![]() RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Nustu826 - 17-09-2008 sama küll, aga mul eelmises ei visanud vahepealseid teateid ja muud säärast mis uues on... RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Prii - 17-09-2008 Endiselt ei saa kahjuks saata privaatsõnumit. Veaks annab: Fatal error: SAFETY EXTENDER - Sending mail using mail() is disabled due security reasons in /data01/virt5077/domeenid/www.clubmb.ee/foorum/inc/functions.php on line 370 RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Nustu826 - 17-09-2008 täna miskipärast ei õnnestu igakord postide saatmine. tuleb ette explorer cannot found webpage vms. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - inc13 - 20-09-2008 Paar küsimiust tekkis seoses uuendusega *kas turu all rubriik varuosad likvideeriti *kas klubi liikmete autosid ei näe enam mitte klubi liikmed või vaatan mina millegist mööda.. RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Lõoke - 20-09-2008 Reputatsiooni pole näha! RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Lõoke - 20-09-2008 Räägitakse,et Naistekas pole eraldi teemasid näha. ![]() RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - marek - 21-09-2008 Lõoke Kirjutas:Räägitakse,et Naistekas pole eraldi teemasid näha.muuda nupp vist ka ei tööta. ![]() RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Nustu826 - 21-09-2008 krt mul nüüd uut vastust postitades viskab postita vastus nuppu vajutades blank lehe ette. ja kui refreshi vajutan, siis errori, et olen siia teemasse juba postitanud... RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - rauntz - 21-09-2008 Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum / Teade Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum Vigane foorum Just siukse teate sain peale teema postitamist ![]() Irw ![]() RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - kalacompany - 21-09-2008 marek Kirjutas:Lõoke Kirjutas:Räägitakse,et Naistekas pole eraldi teemasid näha.muuda nupp vist ka ei tööta. Minul pole muuda nupp kunagi töödanud ... parem klik hiirel open link ja siis toimib . RE: Foorum uuel aadressil ja uues serveris - Reddog - 21-09-2008 ääääääää ![]() ![]() |