Postitused: 1,106
Teemad: 57
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Hei
Kuna siin õhtul jookseb igasuguseid mõtteid peast läbi ja täna päeval tegin väikese tiiru oma mb'ga siis ma jõudsin järeldusele, et jõudu on vähe vajaka.
Ebay's surfides on neid c36 mootoreid ikka müügiks ja hind oleks kah suhteliselt vastuvõetav.
Küsimus selles, et istub see mootor sama "lihtsalt" kui tavaline m104 aiste vahele? Käimarid on neil kõik atm'id aga kas kepika otsa kah see mootor istub? Ja üleüldse, mis takistusi võib sellel swapil teele sattuda?
Terv
Pelle
Turbo
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Hydroid Kirjutas:Milline see c36 on?
Surfa netis, saad teada. C klassi AMG mudel.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,106
Teemad: 57
Maine:
2
02-05-2008, 12:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2008, 12:53 PM ja muutjaks oli sm. pelle.)
Mootori juhtimise pärast ma väga ei muretsegi, vems & etc pakkujaid/seadistajaid on ikka tekkinud Eestisse. M104'le progetava aju on ju hents peale pannud, et kogemusi sellega peaks olema.
Mootorikinnitused jäävad samaks võrreldes m103'ga?
Edit: Kas kellegil on kogemusi saksast mootori toomisega, päris seljakotis seda ei saadeta ju...
Turbo
Postitused: 96
Teemad: 4
Maine:
0
minu teada on m104 ja m103 vahe ainult peas -seega alumine ots peaks sama olema koos kinnitustega.
MB C320CDI
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Mulle on tulnud saksast mootoreid, saatjaga pead ilusti kaubale saama, pole mingi kunst. Soovitan kasutada Schenkerit ukest-ukseni, korjasid saatja juurest ilusti mootori koduõuest peale ja tõid ilusti minu öeldud aadressile. Hinda ei mäleta täpselt aga vist oli paarisaja EURi juures.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
02-05-2008, 02:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2008, 02:50 PM ja muutjaks oli hents99.)
Progetavat aju ehk VEMSi toon ma ise ka Eestisse. Mul ju selletarbeks ettevõtegi tehtud, et mersumehi aidata. Ei ole jõudnud oma lehte veel valmis ehitada.
Edit: Eile tegin ka Mercedes-Benz rihmarattaga triggerwheeli joonise valmis, lähipäevil lasen mõnikümmend eksemplari välja freesida metec`is.
Pihusteid jne saab samuti minu käest. Võin vabalt sulle ka teenustööna mootori peale- ja töölepanekut teostada. Siin või seal, vahet pole.
Lähiajal tahaks prooviks ühele 560 mootorile VEMSi peale panna.