Postitused: 229
Teemad: 36
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Tervist. Autoks siis w123 200 karpaga. Täna panin kardaan külge ja hakkasin siduri voolikut ühendama. Ühendasin kõik ära ja hakkasin õhutama sidurit, seal nipliks hakkas pidurivedelik tulema ja keerasin kinni nüüd. Aga ikkagi sidur sisse ei võta ja pedaal käib nii pehmelt. MIda veel peab tegema? Kas manzetid võivad midagi teha?
W123!
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Keera niplid kinni ja lase pedaaliga kuivalt, käega edasi tagasi, 10 min. jooksul saad tööle. 124 sain. õhutamine ei toimi siduri puhul.
Või areta limsipudeli külge voolik kuidagi ja suru õli alt siduri töösilndri õhutus niplist üles.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 115
Teemad: 9
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Õhutasid ikka nii, et pumpasid pedaali mitu korda, lasid niplist õhu välja ja siis sama toiming uuesti...? Eks ma tegin ka seda toimingut oma 10 minti kindlasti, aga siduri sain tööle. Nii, et õhutamine toimib kindlasti.
Postitused: 594
Teemad: 27
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
mina olen sidurit õhutanud samamoodi nagu pidureidki, siiamaani on toiminud.
Postitused: 88
Teemad: 24
Liitus: Sep 2007
Maine:
0
Tervist, mina olen kõigil oma MB tüüpi autodel pidurid ja sidurid ise ära õhutanud ,et teise inimese abi pole vajaläinud pedaaliga pumpamisel.Ma olen keeranud niplid järjest lahti ja lasknud õlil ise õhumullid välja kanda.igastahes on kõik tööle niimodi hakanud.
MB C123 230CE, 190D 2.5, 190E 2.3