Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: May 2006
Maine:
0
12-05-2006, 02:38 PM
autol kadusid kõikk edaspidi käigud foori all ära .kui tuli fooris süttis siis mina jäin tropiks ristmikule seisma ainult tagurbidi käikk on olemas ja kõikk .....:confusedangry:
oskab keegi ütelda miks nii järsku kadusid käigud mis on selle põhjus ja mida peab vaatama ja uurima ????? kust viga otsida :eureka:
Postitused: 848
Teemad: 40
Liitus: Nov 2005
Maine:
4
Arvan, et rike tekkis õli puudusest.
Paremal juhul piisab õli lisamisest, halvemal tuleb käigupakid ära vahetada.
Kui bussi vaja, siis küsi!
Maine:
0
:confusedangry: ma täitsa loll .....mis asi on käigupakkid ?? ehks seletad lähemalt palun.
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Käigupakid=4 siduriketast ühes metallsilindris konkreetse käigu jaoks
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Maine:
0
Suur tänu seda ma tahtsingi täpsustada ...Kas keegi oskab vel ütelda kust oleks võimalik osta seda rem komplekti .
Maine:
12
Rem komplekt sisaldab ainult tihendied - ja neid ei ole seal üldse vähe.....
Ja maksab ka mitu tuhat krooni....Õli proovisid? Kui ei miskit, siis kast lahti ja näed olukorda...
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Maine:
12
Vaevalt et eraldi saad, kui siis ikka kasutatud kast....