Postitused: 777
Teemad: 39
Liitus: Nov 2005
Maine:
6
AMG ja 105 kw-:lol:
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Pole küll päris täpselt kursis kas sellele bussile pakuti, kuid on ju olemas AMG disainipakett või teie arvates on kõik AMG mersud alates ca 250kw :-)
Ei tähenda AMG alati täispauku, saad tellida mida soovid.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 777
Teemad: 39
Maine:
6
Selle disainipaketi suhtes võib sul õigus olla... aga minu arusaamade järgi algab AMG ikka mootorist ja lõppeb markeeringuga tagaluugil.
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Postitused: 855
Teemad: 16
Liitus: Dec 2006
Maine:
0
ei, siis ta ei oleks ju v23 amg, pigem v230 amg paketiga. Lühendatud numbrit kasutatakse ju tavaliselt siis, kui AMG on ka mootori kallal käinud, on mul õigus?
perpetum mobile
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Pigem see, et V230-st saab ainult ühe nulli eraldamise ja AMG märgi lisamisega V23 AMG..
Aga muidugi väljast päis mõnusalt edev ja sisuga pole ka koonerdatud..
Ise jagan täielikult Lõokere arusaama AMG-st...
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
AMG ei teeks iialgi nii magedaid laiendeid esiteks, see nagu mingi läti spoiladega tuunitud buss.
Teiseks kelladel olevad "AMG" logod tunduvad väga kahtlased.
Üleüldse on selle autoga pulli tehtud.
Kas AMG paketis on kunagi olnud üldse "kulme", minuteada mitte.
Muidu seest kena.
Maine:
20
AMG logo vist alatis ühte värvi olnud, sellel bussil mitu värvi. Pealegi numbrite disain väga kahtlane...
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 239
Teemad: 2
Maine:
2
Kellad näha ju et pole originaalid, ise välja prinditud ja peale kleebitud veits kortsus on.
Maine:
20
Markko Kirjutas:Kellad näha ju et pole originaalid, ise välja prinditud ja peale kleebitud veits kortsus on.
Ehhh, see ju juubelimudel ja neil ongi kortsuga, suht haruldane versioon.:bigsmile:
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Kui te muidu ei usu, et AMG, siis vaadake velgi, täitsa stiilipuhtad 10 kodaraga ju. Ei tekita kohe mingit kahtlust.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!