Postitused: 13
Teemad: 6
Liitus: Apr 2016
Maine:
0
Kuna talv on tulemas, siis aeg nokitsemise jaoks.
Kas keegi on puitsisu ise püüdnud taastada -või on häid nõuandeid, kuhu viia ? Minu SEC on vist palju päikest saanud ja praod sees + kergelt pleekinud.
Kuskilt youtubest vilksatas triikrauaga mahavõtmine, aga see on ainult pool asjast - hea oleks kellegi kogemusi kuulda enne, kui kallale minna...
Postitused: 1,214
Teemad: 26
Liitus: Mar 2006
Maine:
5
Ma olen nii ise teinud kui mööblirestauraatori juurde viinud; mõlemil juhul on pettumus olnud.
See selleks.
Aga mida sa seal triikrauaga teed või maha võtad?
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Otsige inimesi kes tegelevad klaveritega. Vaevalt nad tahavad polüestrit nende jaoks igavalt tükilt kraapida, kuid ehk on nõus lakkima õige asjaga.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Stihl - miks pettumus? Ainult lakki taastanud või spooni ka uue liiminud?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 10
Teemad: 1
Liitus: Sep 2009
Maine:
0
Klassikalistel ja kallitel autodel on detailid pidust aga laiatarbekatel plastile kantud õhuke spoon, mis kaetud paksu lakiga. Küsisin ka restaureerimist ühele Audi "puit" tükile ja öeldi kohe, et head tulemust ei saa ning proovi uus detail leida, kokkuvõttes nii odavam kah.
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Mina kunagi katsetasin autolakiga, lihtsalt tuimalt paks kiht peale ühe kihina.
See jäi küll väga väga hea kusjuures.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 13
Teemad: 6
Liitus: Apr 2016
Maine:
0
23-10-2016, 09:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2016, 09:40 PM ja muutjaks oli Brut.)
Offtopic - panin auto müüki ja sain koheselt nii naiselt kui ka parimalt sõbralt sõimata. Vox populi.
(kutsuge seda keskea kriisiks, aga alati, kui mööda lähen, vaatan, et sigailus auto on ikka kunagi tehtud...)
Tundub, et peab selle puidu ikka korda tegema kuidagi :-)
Postitused: 3,790
Teemad: 280
Liitus: Feb 2009
Maine:
9
560SEC on töesti iludus-kui vöimalik ära müü. Hiljem kahetsed.
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Siin teemades olen kunagi oma meetodit kirjeldanud:
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?t...3#pid90693
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?t...#pid221451
Lisax tasub meeles pidada seda, et kui lakis on praod olnud pikka aega või väga suurex läinud, siis on tõenäoliselt sinna pragudesse ka mustus sattunud, mis omakorda on spooni sisse imbunud. Seda võib proovida lihvimise teel eemaldada, kuid sõltuvalt kui sügavale mustus imbunud on, ei pruugi lihvimine tulemusi anda. Minu töödeldud detaili praod olid algusjärgus ja mustus polnud spoonini pääsenud.
Ühe isetehtud puidust käigukangi nupu uputasin laki asemel epoksiid liimi sisse ja tulemus sai ka väga ilus ja vastupidav. Selle puhul tasub taas jälgida liimi valgumist, kuna kuivamine ei toimu minutite vaid ikka tundidega.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!
Postitused: 1,379
Teemad: 87
Liitus: Nov 2007
Maine:
5
Taastasin käigukasti ümbruse puitu 126-l.
Julmalt fööniga vana lakk maha.
Kerge lihv.
Paadilakk peale, äkki 10 korda, vb ka rohkem. 300ml purgi panin kõik ära.
Augud ja ääred piirasin enne lakkimist tugeva "püstise" teibiga, et lakk ei valguks servadest kumeraks.
Tulemus jäi vägagi ok.
Vigadest vaid see, et korra põletasin üle- kerge must triip puidus sees(kes oskab vaadata, see näeb).
Ja toon jäi veidi erinev originaalist.
Hetkel 5 aastat ja 60tuh.km küljes olnud, pole pragunemise märke näha.
Edud.
Janek.
Pesuruumide ja saunade remont.
Aurusaunade ehitus.
W/C126 peenhäälestus. #w126garaaz
5 126 735
Postitused: 55
Teemad: 2
Liitus: Jul 2015
Maine:
0
Lähivõtteid taastatud plangutükist leiduks?