Postitused: 39
Teemad: 19
Liitus: Mar 2009
Maine:
0
Mootor on peal 2.7 cdi ,auto on paaril korral visanud käigu välja. Mitte kiirenadamise ajal vaid lihtsalt täiesti tavalisel hetkel. Uuesti neutrali pealt drivi peale pannes kõik toimib. Käigukast ise vahetab käike sujuvalt. On kellegil kellegil sellist probleemi esinenud? Ilmselt ei ole tegemist mehaanilise veaga...
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Nov 2015
Maine:
0
Tere
Mul sama probleem, kui kiirendan. Kas leidsid enda murele lahenduse?
Endal pole hetkel aega olnud autot üle vaatama viia.
Postitused: 159
Teemad: 14
Liitus: Jul 2006
Maine:
2
Kastiõli on normis? Kontrollitakse töötava mootoriga.
Maine:
0
Diagnostika näitas kiiruse sensori viga. Mul viskab avariisse ka vahel kiirendades.
Vahetasin musta plaadi ära ,panin uue pistiku ja õli. Viga jäi paraku alles :/
Ilmselt tuleb mul kast ära vahetada.
Aga üldiselt alustatakse musta plaadi vahetusest kui diagnostika nii näitab.
See neil tüüpviga.
Postitused: 11
Teemad: 4
Liitus: Sep 2015
Maine:
0
13-04-2016, 07:22 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-04-2016, 07:24 AM ja muutjaks oli kri5too.)
Tervist, eile sattusin vist sama või suurema mure ette .
Nimelt ùks hetk kadusid kõik kāigud, vajutasid gaasi pőőrded tõusid aga edasi ei grammigi.Sùùde vâlja uuesti sisse, drive peale, sain paar meetrit sõita ja jâlle samamoodi.w\s nupp ei toimi.
Juhtus tâiesti ootamatult , enne seda kõik toimis ilusti.
Lohistasin diagnostika ette ,ehk tâna antakse teada mis mured teda vaevavad aga ehk keegi oskab foorumis rââkida, milles võib asi olla ning missuguse summaga arvestama peaks?Samuti kas Tartus on kedagi kes tegeleks automaat kastidega ?
Postitused: 8,227
Teemad: 99
Liitus: Nov 2005
Maine:
36
Meil on remondikohtade teema, kust leiad kontaktid.
Teemad: 4
Liitus: Sep 2015
Maine:
0
Dialab tegi diagnostika ning nende sõnul filter umbes.Või midagi sellega seonduvat.Ùhesõnaga arvasid , et kast õhtal.
Ise kahtlustan,et kastis võis õli otsa lõppeda, kuna kohati tundus auto all vaadates et kuskilt miskit lekib, aga nùùd pikemalt jârele mõeldes arvan , et see võis kast olla, sest mootori õli, tosooli ega miskit ei kadunud.
Siit ka kűsimus, mis õli lâheb kasti ?
Proovin selle variandi âra ning kui asi õlis ei ole sis tuleb sammud kasti remondkotta seada.
Maine:
0
Panin alla teise kasti ja sellega sai minu kasti saaga läbi. : )
Teemad: 5
Liitus: Jan 2015
Maine:
0
Mul sama jama viskab kolmandalt neljandale käigule tuurid üles ja kui kiirendab viskab käigu välja käisin hobenooles ja vahetati ära kiiruse andur ja pesti kast läbi aga viga ikkagi siis õeldi hüdrauliline plokk läbi ja see maksab 1500 u aga lätis pidid neid blokki parandama ka ca 500 euri