Postitused: 300
Teemad: 20
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
08-04-2012, 12:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-04-2012, 12:57 PM ja muutjaks oli Danone.)
(08-04-2012, 11:18 AM)inc13 Kirjutas: Pilt on võetud pildipargist ja teistpidi pööratud.
Sealt peaks ka näha olema kes originaali üles laadis...
http://pildipark.clubmb.ee/pilt/87495-s65wk.jpg
Aga nüüd auto reg. number valesti....
Ja veel autorool parempoolne...
W212/e220cdi/15a
Postitused: 193
Teemad: 27
Liitus: Aug 2010
Maine:
0
Hea viis klubi vanatiks saada et netist võta mingi lambi Mercedes-Benz pilt ja sellest teema teha
lol
Bensiiniga võib pinsleid pesta Diislis on jõud!
Postitused: 157
Teemad: 23
Liitus: Aug 2009
Maine:
1
Krt teema algataja, kui hämama hakkad siis ikka lõpuni. Wtf sa üldse teema teed kui kirjutada rohkem ei viitsi. Mulle see muinasjutt hakkas algusest peale meeldima.
Postitused: 50
Teemad: 4
Liitus: May 2011
Maine:
0
aga miks moded seda muinasjuttu ära ei lõpeta ja kasutajat ära ei banni??? kasutas siiski ju võõra inimese pilti ja väitis et tema auto, mis on sulaselge pettus.
Postitused: 218
Teemad: 54
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
sest võix ju muinasjutus elada, seepärast....
Maine:
1
just huvitav oleks ju lugeda, kuidas mõni suur autosõber iga kuu hoolduses käib ja maasika lõhnalist õhku rehvidesse laseb pumbata. eriti huvitaks see, et mida selle autoga tehakse, et kord kuus hooldama peab?? ok pesemine ka hooldus aga mõeldud vist ikka mehaanilist sekkumist.
Postitused: 267
Teemad: 22
Liitus: May 2007
Maine:
2
(12-04-2012, 09:41 AM)rasmus.kuusemets Kirjutas: just huvitav oleks ju lugeda, kuidas mõni suur autosõber iga kuu hoolduses käib ja maasika lõhnalist õhku rehvidesse laseb pumbata. eriti huvitaks see, et mida selle autoga tehakse, et kord kuus hooldama peab?? ok pesemine ka hooldus aga mõeldud vist ikka mehaanilist sekkumist.
Täpselt sama ka siin, oleks hea naljanurk tekkinud
Mõnus ajaviiteks lugeda ja mõelda, et kus on ikka mõnele tegelinzkil elav fantaasia
Postitused: 619
Liitus: Oct 2008
Maine:
0
Teine lahe nähtus on see ka, kuidas kõik w124 ja w140 ja vanemate pillide omanikud turri lähevad sellist asja nähes. Noo on neid s65'ga kimajaid küll aga viimane huvi on neil siin foorumis teistega mõõtu võtta. Natuke lapsik suhtumine mõlemi poolt, ma leian...
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Tegelikult ammu näpud kihelevad lukustama seda teemat, kuid uudishimu samas ka, et mis edasi meile luuletatakse
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
1
(12-04-2012, 12:11 PM)voodoo Kirjutas: Teine lahe nähtus on see ka, kuidas kõik w124 ja w140 ja vanemate pillide omanikud turri lähevad sellist asja nähes. Noo on neid s65'ga kimajaid küll aga viimane huvi on neil siin foorumis teistega mõõtu võtta. Natuke lapsik suhtumine mõlemi poolt, ma leian...
... Et kui takka ei kiida siis tuleb vait olla ja nurgas omaette kiruda nagu tavaline eestlane??? PS kui w124 ja w140 omanikud ei postitaks siis valitseks siin foorum igavus
Postitused: 268
Teemad: 39
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
(12-04-2012, 12:11 PM)voodoo Kirjutas: Teine lahe nähtus on see ka, kuidas kõik w124 ja w140 ja vanemate pillide omanikud turri lähevad sellist asja nähes. Noo on neid s65'ga kimajaid küll aga viimane huvi on neil siin foorumis teistega mõõtu võtta. Natuke lapsik suhtumine mõlemi poolt, ma leian... Mul pole küll vähematki probleemi sellest,et keegi S65-ga ringi sõidab jms.
Kuid see ei anna küll vähematki põhjust sellise auto omanikule (üldjuhul kasutajale kuna auto on liisitud ja kuulub pangale) näiteks minu suunas sellist suhtumist ülesnäidata nagu teema algataja on siin viljelenud.
Lisaks veel teatud w140 mudelid maksavad rohkem kui nendest uuemad w220 isendid....ja seda põhjusega.Mul on veel lisaks veel w116 ka ... sellest siis järeldub ma päris ühiskonna põhjakiht või
Postitused: 5
Teemad: 1
Liitus: Dec 2011
13-04-2012, 02:31 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-04-2012, 03:04 AM ja muutjaks oli pleikar.)
Üldiselt ma ei saa aru, milles probleem on. Töö nõuab aega ja lihtsalt ei jõua vastata.
Lugedes siin seda pingelist diskussiooni, siis küll süüdistatakse mind velgede võltsimises, küll mingistes piltide keeramistes (too 22, mis oleks nagu tagurpidi, ongi meelega nii tehtud antud hoonel Tartus). Kuna ma liigun ise ka tihti väljamaa vahet, siis sai toodud eelmine suvi ka pikendatud kerega limusiini variant w221-st (S600), millele väiksed tuuningud tehtud (HRE 501 veljed, priskem ja rahakam värvikate peale laotud ning muud).
Siin minu S600 kullake:
Postitused: 16
Liitus: Apr 2012
(12-04-2012, 07:45 PM)inc13 Kirjutas: Mul pole küll vähematki probleemi sellest,et keegi S65-ga ringi sõidab jms.
Kuid see ei anna küll vähematki põhjust sellise auto omanikule (üldjuhul kasutajale kuna auto on liisitud ja kuulub pangale) näiteks minu suunas sellist suhtumist ülesnäidata nagu teema algataja on siin viljelenud.
Lisaks veel teatud w140 mudelid maksavad rohkem kui nendest uuemad w220 isendid....ja seda põhjusega.Mul on veel lisaks veel w116 ka ... sellest siis järeldub ma päris ühiskonna põhjakiht või
Just nägin mobile.de-s 2500 euro eest väga korralikku w116, hoitud nagu prillikivi, üks omanik, autobahni peal veerenud, korralikult hooldatud. Selles suhtes sa kõlad küll säästupoiss kui 30 aastat vana parsaga uhkeldad
Postitused: 723
Teemad: 60
Liitus: Mar 2010
Maine:
3
Postitused: 1,162
Teemad: 16
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Ma venitaks auto ka veel pikemaks. Ja paneks ühe inimese asemele kaks inimest, et varjata venitus kohta. Aga ütleme nii et päris andekad fotoshop lahendused. Äkki mingid võistlused korraldada.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
(13-04-2012, 09:15 AM)siimruz Kirjutas: Ja paneks ühe inimese asemele kaks inimest, et varjata venitus kohta.
Kuule kloun, uuri kõigepealt asja ka:
http://armor.ru/auto/armor/page5.phtml
Ja ma mõtlesin, et siin pidid MB spetsid olema.
Postitused: 723
Teemad: 60
Liitus: Mar 2010
Maine:
3
Aga miks ennast võõraste sulgedega ehtida?
Või tahad väita, et pilti pole töödeldud.
Kurjajuur
Postitused: 16
Liitus: Apr 2012
siimu ei tunne asja
Postitused: 267
Liitus: May 2007
Maine:
2
Ja ongi komöödia järiejutt olemas
Mis kuradi töötlusest te räägite. Arvate, et mul on aega siin tegeleda lapsikustega? Erinevalt mõnest MB klubi liikmest, pean mina tööd tegema ja MB brändi esinduslikult demoma ühiskonnas (omades uuemaid ja hooldatud pille).
Aitäh tähelepanu eest.
|