Postitused: 24
Teemad: 7
Liitus: May 2009
Maine:
0
22-02-2012, 12:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-02-2012, 04:15 PM ja muutjaks oli saakal666.)
Tere!
Tegu siis w210 univ. 2000.a. ja Audio 10 + bose. Helipilt jätab soovida - olen juba lisanud woofri pakiruumi. Nüüd tunnen puudust kõrgetest ja keskmistest sagedustest. Kas on kellelgi kokkupuudet - kummast alustada, kas esikõlaritest v HU vahetusest? Muidugi oleks hea mõlemad vahetada aga eelarve seab ka mingid piirid.
Alo
Postitused: 487
Teemad: 17
Liitus: Oct 2010
Maine:
0
On sul see süsteem ikka korras?
Minu autol sama tehnika. Ülirahul. Väga kvaliteetne lahendus. Igasuguse plaadiga (erinev kvaliteet) võid punni põhja panna, ei raginat - ei kraginat. Bass korralik. Kui 60m2 garaaziz uksed praokile jätta ja punn põhja panna siis rääkida ei saa.
Nõuded on muidugi erinevad aga sõber spetsialist kiitis seda lahendust ka taevani
Postitused: 24
Teemad: 7
Liitus: May 2009
Maine:
0
No arvan, et on korras. Erinevatest foorumitest olen lugenud sama probleemi kohta. Arvan, et kuhugi 1/2 maksimumist on võimalik kuulata, sealt edasi läheb aga vokaali osa suht jamaks (kõik hakkavad essi susistama). Samas instrumentaalne osa veel suht ok. Eks peaks mõnda analoogset süsteemi oma kõrvaga kuulama, et asjas selgust saad.
PS. minu puhul pole tegemist mingi audiofiiliga, lihtsalt hakkab heli kõrva kriipima.
Postitused: 436
Teemad: 97
Liitus: Dec 2006
Maine:
4
Kui tahad paremaid kõlarteid panna, siis soovitan osta spetsiaalsed adapterid, mida sellele autole müüakse (mingi 12 euri maksid audiofookuses.). Sinna saad pista sobivad 6.5" elemendid.
Postitused: 1,848
Teemad: 20
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
Sul on see süteem fiiberoptilise kaabli peale ehitatud?
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Hea tulemuse jaoks tuleb kõik ära vahetada, odav lõbu pole.
210 jaoks on mul ainukesena üle "16" varuratta sisse ehitatud woofer, teised komponendid jätan omale, need lihtsalt sellised "vanakooli" asjad mis tehti siis kui veel iga tüki pealt ei säästetud.
Enne kui hakkad muidugi lampi asju kokku ostma tasuks konslulteerida inimestega kes sellega igapäevaselt leiba teenivad.
See mis omale kunagi 210 ehitasin oli kompromiss, hea ja originaalse väljanägemise vahel, oma arvates sai hea.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans