05-02-2011, 08:36 PM
Mootor : 2.3 R4 (97 kW)
Esmane reg : 1992
Keretüüp : kupee
Odom.näit : 300 000 km
Käigukast : manuaal (5-k)
Kütus : bensiin
Auto sai siis soetatud 2010 märtsi kuu . Käisin tuttaval külas ja nägin seda autot lumehanges
ning ehmatasin ära ja sai mõne päevaga diil ära tehtud.
Auto oli seismisega seest hallitama läind ,ning põhjaalla roostet tulnud
seest sai täielik kem tehtud
kapoti alt oli selline
siis sai ära timmitud
Väga masendav vaade oli mis koobastes toimus
sai korralikult ära tehtud
Panin teise Mercedes-Benz plastikud , kuna sinised tundusid paremini sobivat kui originaal hallid
ning juuni kuu oli valmis ,tulemus selline
Vahetatud õlid ,sarniirid ,jagaja kaan ,rootor ,käigukasti remont ,roolivõimupump ,rihm ,klapikamrikaane tihend ,piduri klotsid jne .
Võtmest starterit taha ei võtnud ja ei viitsind viga otsida ,panin start nupu
Auto ajalugu on päris kirev ,mis hullusi ja seadusterikkumisi tehtud sai eelmise omaniku poolt ,ei hakka täpsustama see jääb minu ja eelmise omaniku teada
Politsei on aga mind rajalt maha võtnud ja küsinud alati et kus ralliautokoolis ma olen käinud ja kas seadusi ei tunne aga olen suutnud ennast alati välja vabandada ja trahist pääsend
Autoga ma olen üldiselt väga rahul ,aga eks mootor jääb päris lahjaks (plaan vb turbo peale panna ,aga eks näha ole ) .Aga eks ülejärgmine aasta toon saksast mõne tõsisema looma Üks hea soovitus kõigile kupeede omanikele ,talvel sõitke sellega vähe , see suve auto ja üks norm pussymagnet (minuarvamus)
mõniaeg tagasi sai üks avarii tehtud ,nina sai ära vahetatud nüüd ootab värvimist
Esmane reg : 1992
Keretüüp : kupee
Odom.näit : 300 000 km
Käigukast : manuaal (5-k)
Kütus : bensiin
Auto sai siis soetatud 2010 märtsi kuu . Käisin tuttaval külas ja nägin seda autot lumehanges
ning ehmatasin ära ja sai mõne päevaga diil ära tehtud.
Auto oli seismisega seest hallitama läind ,ning põhjaalla roostet tulnud
seest sai täielik kem tehtud
kapoti alt oli selline
siis sai ära timmitud
Väga masendav vaade oli mis koobastes toimus
sai korralikult ära tehtud
Panin teise Mercedes-Benz plastikud , kuna sinised tundusid paremini sobivat kui originaal hallid
ning juuni kuu oli valmis ,tulemus selline
Vahetatud õlid ,sarniirid ,jagaja kaan ,rootor ,käigukasti remont ,roolivõimupump ,rihm ,klapikamrikaane tihend ,piduri klotsid jne .
Võtmest starterit taha ei võtnud ja ei viitsind viga otsida ,panin start nupu
Auto ajalugu on päris kirev ,mis hullusi ja seadusterikkumisi tehtud sai eelmise omaniku poolt ,ei hakka täpsustama see jääb minu ja eelmise omaniku teada
Politsei on aga mind rajalt maha võtnud ja küsinud alati et kus ralliautokoolis ma olen käinud ja kas seadusi ei tunne aga olen suutnud ennast alati välja vabandada ja trahist pääsend
Autoga ma olen üldiselt väga rahul ,aga eks mootor jääb päris lahjaks (plaan vb turbo peale panna ,aga eks näha ole ) .Aga eks ülejärgmine aasta toon saksast mõne tõsisema looma Üks hea soovitus kõigile kupeede omanikele ,talvel sõitke sellega vähe , see suve auto ja üks norm pussymagnet (minuarvamus)
mõniaeg tagasi sai üks avarii tehtud ,nina sai ära vahetatud nüüd ootab värvimist