31-03-2009, 10:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2009, 10:27 PM ja muutjaks oli Ardo.)
Julm OT aga mõnel liiga palju vaba aega enda MAITSE pealesurumiseks.
1 väide. Milleks mulle vaja II ekraani? võiks ju selle toppida kuskile kui saaks kaubapeale aga mul ei ole seda vaja!
2 väide. ala 6110 aeg on möödas ja soovin samamoodi kasutada oma E71-te.
3 väide. Maitse asi ck15w võib sulle sobida aga mul on vaja 2 tingimust ja alla nende ei mängi kuidagi välja :
I tingimus. tel peab jääma maki kõrgusele, et saaks vabalt näha GPS kaarti
II Sama alus peab suutma ka telefoni laadida.
---------------------------------------------------------------------------
Kõik muud ala lisad peale antud 2 Punkti. Tõin ju selgelt välja mis peavad olema täidetud.
4 väide. Maitse asi ja vajadus paneb siin kõik paika. Mind see tel hoidja/laadija ei sega ja kuna mul on üks selline olnud ja see tõestas enda praktilisust enam kui 1001 korda siis kavatsen seda ka edaspidi kasutada. Mercedes-Benz on mul liikumiseks ja antud lisa jubin teeks minu elu palju mugavamaks. Isiklikud arvamused võib vabalt endale jäta.
1 väide. Milleks mulle vaja II ekraani? võiks ju selle toppida kuskile kui saaks kaubapeale aga mul ei ole seda vaja!
2 väide. ala 6110 aeg on möödas ja soovin samamoodi kasutada oma E71-te.
3 väide. Maitse asi ck15w võib sulle sobida aga mul on vaja 2 tingimust ja alla nende ei mängi kuidagi välja :
I tingimus. tel peab jääma maki kõrgusele, et saaks vabalt näha GPS kaarti
II Sama alus peab suutma ka telefoni laadida.
---------------------------------------------------------------------------
Kõik muud ala lisad peale antud 2 Punkti. Tõin ju selgelt välja mis peavad olema täidetud.
4 väide. Maitse asi ja vajadus paneb siin kõik paika. Mind see tel hoidja/laadija ei sega ja kuna mul on üks selline olnud ja see tõestas enda praktilisust enam kui 1001 korda siis kavatsen seda ka edaspidi kasutada. Mercedes-Benz on mul liikumiseks ja antud lisa jubin teeks minu elu palju mugavamaks. Isiklikud arvamused võib vabalt endale jäta.