22-03-2009, 01:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-03-2009, 02:03 PM ja muutjaks oli tnz.)
python Kirjutas:Pidurid torkavad kuidagi silma. Kas 2,6 ees ventileeritav piduriketas ei käi?
Käib, aga minu masin pole tehasest 2.6, eelmine omanik tõi selle saksast kottis 2.0 mootori ja ühe doonor 260E-ga ning tõstis Eestis mootori ümber. Pidurid on täiesti plaanis vahetada lähitulevikus ventileeritavate vastu, seda oli ka ostes teada, aga kuna probleeme nendega veel olnud pole, siis nii nende vahetamine veninud ka on. Auto saigi nn. projektiks ostetud, sest eelmine omanik polnud vaevunud isegi 2.6 vedrusid panema, samuti olid sel mitmed muud puudused, mida ma nüüd olen üritan ja üritan korda ajada. Täiesti minu viga, et olen unustanud seda mainida.
Renkju Kirjutas:Hkhm. Hr. R129 pidas silmas velje välja/sisse ulatuvust. Ehk siis offset on velgedel liiga väike ning seega jääb velg liiga välja.
Jah, sain aru, offset on nendel 35 ning hõõrub ka samuti eest, kuid selle probleemi üritangi väiksema profiiliga rehviga lahendada, sest ta käib ainult ühe koha pealt vastu. Täpselt samamoodi käisid eest vastu 195/65/r15. Tagumiste probleeme hetkel pole.