03-03-2009, 09:19 PM
Tegemist siis 5,6l mootoriga, isend pärit aastast 1990. Algselt oli auto tumepruun. Sai teine aastal 2006 ostetud Pärnust nn. põrsas kotis. Auto oli ette valmistatud ülevärvimiseks. Sellest tingituna puudus ka võimalus proovisõiduks. Ahvivaimustus oli suur ja nii ma müüjaga kohe ka käed lõin ning treileriga Tallinnasse sõidutasin. Alles hiljem hakkas üllatusi tulema. Mis teha, omad vitsad peksavad. Paljud sõbrad soovitasid auto maha müüa ja midagi uut vaadata.
Suurematest hädadest on mootori kulunud õlirõngad ning taga kolksuvad nivooamordid . Õli võtab keskmiselt 1 liiter tuhande kilomeetri peale. Kuid siiski ei ole jätnud jonni ning vaba raha ja aja olemasolul olen autot vaikselt kõpitsenud.
Tegin ka ostmise ajal paar fotot autost, kui huvi on siis võin administraatori abiga pildid üles riputada.
Suurematest hädadest on mootori kulunud õlirõngad ning taga kolksuvad nivooamordid . Õli võtab keskmiselt 1 liiter tuhande kilomeetri peale. Kuid siiski ei ole jätnud jonni ning vaba raha ja aja olemasolul olen autot vaikselt kõpitsenud.
Tegin ka ostmise ajal paar fotot autost, kui huvi on siis võin administraatori abiga pildid üles riputada.