23-02-2009, 10:26 PM
Renkju Kirjutas:Kuna ma ise olen suur kõhkleja teatud asjades ning mõni mees suudab siin igalõhel ila tilkuma ajda, siis küsiksin nõu Härradelt.
Nimelt- Kas SEL'ile sobiks kaa lakibaasil ilma metallicuta värv, kuid värvi toon jääks samaks mis ta on mul originaalis ja veljevalik, kas originaal 16" või sobiks ka tagasihoidlik plaat(lorinser, monoblock jne.)?
Kindlasti eemaldada kroom koopa kaared.
Kroomkaared lennuta jah.... aga värvidest võiks 040 või 199 olla 1. valik küll, lisab kindlasti SELlile SELlist elegantsi...., kuna omal on üks auto laki all metallikuta must ja teine 199 siis hooldamise poolelt on 199 küll muretum - ei näita igat kriimu nii välja kui 040 ,stanged-plastikud võiks värvida tehase poolt ette antud vastava tooniga - seal siiski kõrgestitasustatud disainerid need autovärviga kokkusobitanud... ise värvin see aasta plastikud ja pidasin algul plaani need autoga sama tooni teha, kuid peale seda kui nägin Tallinnas üht ülikorras musta SECi millel oli nii tehtud - loobusin sellest, kuna minu arust jäi autol nagu miskit puudu...
SEC-i sõltlane.
560SEC, G55, 190E 2,0B, C400 4M Coupe
560SEC, G55, 190E 2,0B, C400 4M Coupe