03-02-2009, 09:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-02-2009, 09:30 PM ja muutjaks oli hents99.)
Kuidas kellelegi, enne kui sa siin isiklikuks muutud, võiksid mõelda natukese loogiliselt.
Lambda andurit on vaja just küttesegu reguleerimise kontrollimiseks. Ise lambda andur küttesegu ei muuda.
Ma saan muuta ka ilma lambda andurita küttesegu. Andur jääb kontrollimiseks, pimesi või oletades ei jõua kaugemale kui detonatsioon või bensiininire sumpasse.
Sinu väide oli, et lambda andur on kat`i jaoks.
Paljud autod on tulnud tehasest ilma kattideta ent siiski lambda anduritega.
Enne kui sa siin kedagi "seksperdiks" tembeldad, mõtle veidi. Raamatust midagi tsiteerida pole just suurem asi oskus, küll aga sellest aru saada.
Kas sinu arust lairiba lambda (kui sa tead, mida see tähendab) on selle jaoks, et kattide jaoks VEEL paremini segu sättida?
Edit: Mitte, et ma aru ei saaks, et õige segu(temp) on katalüsaatorile vajalik.
Lambda andurit on vaja just küttesegu reguleerimise kontrollimiseks. Ise lambda andur küttesegu ei muuda.
Ma saan muuta ka ilma lambda andurita küttesegu. Andur jääb kontrollimiseks, pimesi või oletades ei jõua kaugemale kui detonatsioon või bensiininire sumpasse.
Sinu väide oli, et lambda andur on kat`i jaoks.
Paljud autod on tulnud tehasest ilma kattideta ent siiski lambda anduritega.
Enne kui sa siin kedagi "seksperdiks" tembeldad, mõtle veidi. Raamatust midagi tsiteerida pole just suurem asi oskus, küll aga sellest aru saada.
Kas sinu arust lairiba lambda (kui sa tead, mida see tähendab) on selle jaoks, et kattide jaoks VEEL paremini segu sättida?
Edit: Mitte, et ma aru ei saaks, et õige segu(temp) on katalüsaatorile vajalik.