30-01-2009, 05:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-01-2009, 05:57 PM ja muutjaks oli Ardo.)
1. Las auto seisab ca 4-5h ja vaata kas siis käivitudes alguses vahetab käike?(kui külmalt esimesed 5-10 min vahetab siis on tosool ja kastiõli segi omavahel või mingi muu häda kasti õli ja kettastelt katted lahti!)
2. Iga idiootne krigin ragin kastist ajab kindlasti sind hiljem nutma!
3. Vala kastiõli ca. 300 ml juurde ja palu jumalat, et sul midagi alt tilkuma ei hakka.(kui siis tihendid, pump)
4. Kontrolli tosooli kui seda kaob või kui see on siuke õline siis võid arvestada meeletu remondiga ja kui just nii 25k pappi taskus pole siis oled rahast ilma!
Igatahes kui sul kast pees on siis osta uus kasut kast.(hind 10.15k) Või anna mulle ka teada kui leidsid remondimehe kes neid ka korda remontida oskab.
Kui sul naine olemas siis nüüd vajad palju tuge oma naiselt ja palju lohutust!
Mersudel nagu ongi kast nõrk koht. Pea iga teine nädal kuulen, et kellegil kast perses ja auto 24 on ka pallju mersusi jäenud silma lisa infoga: kasti rike!. Enda omaga olen ca 3 kuud märjamaal maadelnud ja siiani ei ole kasti püsivalt korda saadud!
Edu ja jõudu muud ei oskagi soovitada.
2. Iga idiootne krigin ragin kastist ajab kindlasti sind hiljem nutma!
3. Vala kastiõli ca. 300 ml juurde ja palu jumalat, et sul midagi alt tilkuma ei hakka.(kui siis tihendid, pump)
4. Kontrolli tosooli kui seda kaob või kui see on siuke õline siis võid arvestada meeletu remondiga ja kui just nii 25k pappi taskus pole siis oled rahast ilma!
Igatahes kui sul kast pees on siis osta uus kasut kast.(hind 10.15k) Või anna mulle ka teada kui leidsid remondimehe kes neid ka korda remontida oskab.
Kui sul naine olemas siis nüüd vajad palju tuge oma naiselt ja palju lohutust!
Mersudel nagu ongi kast nõrk koht. Pea iga teine nädal kuulen, et kellegil kast perses ja auto 24 on ka pallju mersusi jäenud silma lisa infoga: kasti rike!. Enda omaga olen ca 3 kuud märjamaal maadelnud ja siiani ei ole kasti püsivalt korda saadud!
Edu ja jõudu muud ei oskagi soovitada.