26-12-2008, 12:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-12-2008, 12:23 PM ja muutjaks oli 7pac.)
Nii natuke juttu siis
Ülevaatuselt sain läbi puhtalt
Kuid alguses oli probleeme käsipiduriga, asetasin uued klotsid taha ja samas vahetasin kohe tavalised klotsid ära. Klotse polnud ollagi
Jõulude ajal sain ka endal selle vaakumpumba korda
Läbi oli nimelt vaakumpumba mootori harjad, üks hari oli veel omal kohal, kuid teist polnud ollagi koos vaskplaadiga seal. Asendasin need akutrelli harjadega kinnitust tuli natke ümbe ehitada, kuid nüüd töötab
Sellega lahenes siis keskluku ,tagukäiguandurite ,pagasniku ja peatoede probleem
Nüüd ainult vaja likvideerida kolks eest(ülevaatusel välja ennast ei näidanud)
Kuid väike küsimus nende taguandurite kohta, kuidas neid võimalik peeglist näha, kui nad väljuvad ~15cm ainult?
Timmisin peegleid ja värke, kuid mina neid üldse ei näe
Homme saan ka digika juhtme kätte siis saan pildid lõpuks ülesse
Häid pühi veel kõigile minu poolt
Ülevaatuselt sain läbi puhtalt
Kuid alguses oli probleeme käsipiduriga, asetasin uued klotsid taha ja samas vahetasin kohe tavalised klotsid ära. Klotse polnud ollagi
Jõulude ajal sain ka endal selle vaakumpumba korda
Läbi oli nimelt vaakumpumba mootori harjad, üks hari oli veel omal kohal, kuid teist polnud ollagi koos vaskplaadiga seal. Asendasin need akutrelli harjadega kinnitust tuli natke ümbe ehitada, kuid nüüd töötab
Sellega lahenes siis keskluku ,tagukäiguandurite ,pagasniku ja peatoede probleem
Nüüd ainult vaja likvideerida kolks eest(ülevaatusel välja ennast ei näidanud)
Kuid väike küsimus nende taguandurite kohta, kuidas neid võimalik peeglist näha, kui nad väljuvad ~15cm ainult?
Timmisin peegleid ja värke, kuid mina neid üldse ei näe
Homme saan ka digika juhtme kätte siis saan pildid lõpuks ülesse
Häid pühi veel kõigile minu poolt