18-03-2008, 12:40 AM
tank Kirjutas:Väga,väga kahtlen,et elektriauto on igiliikur.KÕIK MIS LIIGUB,SEE KULUBei vaidle. kui sa ei tahaks aint lahmida, siis saaksid aru, et EV'l on tunduvalt vähem hooldust vajavaid detaile.
tank Kirjutas:Ega hooldus ei seisne ainult õli ja küünalde vahetuses.Me kõik teame,mis juhtub vähe vanemaks saanud auto elektrisüsteemiga.seda sa nüüd küll ei pea mulle rääkima milles hooldus seisneb, seda võin mina sulle pikalt rääkida!
tank Kirjutas:Ja kas elektrijunnil pole ka mitte laagrid,sillad,igast puksid,liigendid,käigukastid jne.....laagrid, puksid värgid on, aga käimakasti mu teada küll ei ole, samuti hoitakse kokku pidurite pealt, kuna enamus tööst teevad el.mootorid.
Need kõik ju kuluvad ära,lähevad katki- tahaks näha siis varuosade hindasid ja vahetuse tööraha....silberis näiteks.
tank Kirjutas:jääb inimesel lihtsalt valida-kas sõita ainult genekaga kapoti all,või autoga millel on mootor ka.el.mootor ei ole mootor? el.mootoritega autode teh.andmed on tunduvalt paremad kui kütuseröövlitel ja kasutegurist oli ka juba eespool juttu.