01-02-2008, 12:42 PM
Jah..........
Minul oli aga sõitsin 3 talve ja oligi näkkkemist
(((( Sai teine ikkka selline iludusepurikas omal ajal et silmailu jagus kõikjale kus liiklesin. Kord tuli üks mees juurde ja uuris mis aasta masin? Tegime Marekuga tõsised näod ja ütlesime et aasta alguses tehasest tellitud erimudel (tegelt oli 2 päeva tagasi ahjust välja sõitnud). Taastades panin kõik uued sillaosad, plekid, üliheas korras musta salongi, stanged, liistud, tuled, otsast lõpuni summuti, tutikad 17" valud(nüüd Karli auto all). Usun et pildid räägivad enda eet.
MINU LUBADUS ON KLUBILISTELE: Kuna minu süda kuulub jäägitult W123 kerele ja seda nimelt just sedaanile siis kunagi lähitulevikus saab mul olema sama ilus, perfektses korras W123 ja selleks ajaks on mu maja juurdeehitus koos garaaziga ka valmis. Siis on kus kallikest hoida.
ad:
ad:
ad:
ad:
ad:

MINU LUBADUS ON KLUBILISTELE: Kuna minu süda kuulub jäägitult W123 kerele ja seda nimelt just sedaanile siis kunagi lähitulevikus saab mul olema sama ilus, perfektses korras W123 ja selleks ajaks on mu maja juurdeehitus koos garaaziga ka valmis. Siis on kus kallikest hoida.