28-11-2007, 03:31 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2007, 03:32 AM ja muutjaks oli ervg.)
Tam Kirjutas:Õlgadest pigistama ei hakka, - õnneks on väike naine
On mingeid nn. lastehaigusi? Kuidas auto kestab Eesti teedel, veermik jms?
esisild. stabikakondid tahavad iga 25-50 tuhande tagant vahetamist. kui vahetad siis kindlasti koos stabikapuksidega - kestavad 2x kauem kui viimaste pealt kokkuhoides.
2002 aasta masinal on valdav enamus lastehaigustest väljaravitud, paar pisiasja nagu akende asendite unustamine (automaatrezhiim ei toimi aeg-ajalt, lihtne ravida, tuleb nuppu 5sek üleval asendis hoida) ja stereo seadistuste unustamine (bassid-kõrged tehase defaulti) aga mitte midagi märkimisväärset.
kindlasti võta automaatkastiga - manuaaliga masinat sa suuda tõenäoliselt hiljem maha müüa. mis automaatkasti puutub, siis ära jutte "hooldusvabast kastist" usu. KINDLASTI lase vahetada kasti õlid-filtrid iga II hooldus, maksab küll ~1500 krooni kuid tuleb märksa odavam kui remont.
hetkel nagu ei tulegi midagi rohkemat eriti meelde. ahjaa. minu vana disla 203 on täiesti super talveauto - läheb "esimesest pöördest" käima ka -30 juures ja soojeneb uskumatult kiiresti.
diagnosti teeb ära Ilja (Ilbos Auto Grupp OÜ) Hagudi tn. mina olen siiani saanud 300 eeguga hakkama.