11-07-2007, 08:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-07-2007, 08:46 PM ja muutjaks oli kuld.)
Indrek Kirjutas:kuld Kirjutas: talvel seisavad sellised autod.
EI ütleks
126 on üks töökindlamaid ja vastupidavamaid sõidukeid läbi aegade ja hetkel ta veel selline klassika ka pole, mida peaks nagu sitta pilpa peal hoidma.
Teine asi on muidugi siis, kui asi oleks 100% originaal ja mingi imeväikse läbisõiduga.
Autot ei osteta seisma, vaid just sõitmiseks, eriti veel mugavat S klassi mersut
Aga teemasse tulles, on Karli S üks ilusamaid kuusi üldse, mis eestis liigub.
Nii ka ei ütleks.
Tegelikuses kui vaadata kuusi mis on mõeldud sõitmiseks ning sõidavad aastaringselt igapäev ca 20 kilo ja enam aastas siis ma ütleks, et need kuued nüüd eriti kobedad välja küll ei näe.
Ja korralik kuus on just üks nendest mersudest mida tuleks hoida nagu sitta pulgal, sest neid ei ole enam nii võtta ja mis on võtta maksavad juba päris mitu raha. See näitab, et kuus on juba väga hinnatud klassika millel on veel mersule omane jõuline stiil, mis teda teistest eristab.
Autot ei osteta jah seismiseks kuid klassikad ja rariteedid on mõeldud hoidmiseks.
Kui võtta Karli oma siis sellises seisus ja varustusega kuusi on väga raske leida ja seda enam oleks põhjust seda hoida. Karl muidugi ei sõida palju ja tema hoiab ka kuute. Minul isiklikuld on valus vaadata valget soola kihti oma Mercedes-Benz peal.
Aga on vähe inimesi kes kuusi hindavad nii ka minu sõbrad kes ütlevad miks ma seda vana autot hoian. Nende jaoks on ka tutikas kia etem kui vana autoga sõita???