17-08-2025, 05:08 PM
Ma saatsin ta juba Harteroni. Ta viskas imelikku haisu ka salongi, nii et arvan et seal miskit ikka järgi andis nagu mustal w220 omalgi. Õnneks suitsu välja ei ajanud nagu 220-l. Samas on tõesti netis öpetusi ja infot palju nende remondi kohta, aga seekord jällegi usaldan spetsialisti.
Algul hakkas taust vilkuma, siis ajas haisu. Möne aja möödudes nagu tahtis uuesti tööle minna aga siis tuli jälle hais ja kustus. Õnneks mul klambrid käepidemes kohe olemas. Tömbasin ta välja ja ühendasin lahti. Sain söidud löpuni sõita. Kaitse nr 79 jäi ka terveks.
Tundub et aeg seal maal et nende autode vanust mitte läbisõitu arvestades, see vist loomulik et need lihtsalt surevad.
Aga mulle väga meeldib selle kellaploki välimus kui kõik perfektselt töötab.
Algul hakkas taust vilkuma, siis ajas haisu. Möne aja möödudes nagu tahtis uuesti tööle minna aga siis tuli jälle hais ja kustus. Õnneks mul klambrid käepidemes kohe olemas. Tömbasin ta välja ja ühendasin lahti. Sain söidud löpuni sõita. Kaitse nr 79 jäi ka terveks.
Tundub et aeg seal maal et nende autode vanust mitte läbisõitu arvestades, see vist loomulik et need lihtsalt surevad.
Aga mulle väga meeldib selle kellaploki välimus kui kõik perfektselt töötab.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.