08-12-2023, 08:47 AM
(07-12-2023, 11:38 AM)HotPapa Kirjutas: Taavi kas sa oskad mulle öelda, kust ma saaksin selle toru mõõdud? Toru auto alt saamine võtab aega teatud põhjustel.
Toru pikkust ma ei leidnud. Mõlemal autol sai toru jupphaaval alt võetud ja enam-vähem paika mõõdetud. Arvet ma enam ei leidnud, aga mälu järgi oli seda 4,5 m mõlemal ja ega üle ei jäänud. Arvesta, et 210 torul on liitekoht vasaku tiiva sees, logari peal. Puusalt pakun pikkuseks 5 m, aga võib ka rohkem tulla, kui päris algset joont jälgida.
Kui seda allikat uskuda, siis on 5 m: https://kurth-classics-autoparts.de/gb/s...eller.html
Pumbast liitekohani minevat ühemeetrist toru olen mõlemal punnul vahetanud, kuna roostetas kliima filtri alt läbi.
Ehk ma võtaks säärasel juhul mõlemad otsad näppu ja laseks Hydroskandis 210 bar hüdrovoolikust (või vasest, kui metall kindla tundub) uue teha. Otsad olid neil riiulikaup. Vooliku korral tuleb kinnitusi veidi modifitseerida: kummiliist vahelt ära ja paaris kohas tuli ka üle torude põimida.
Toru saab vanadesse kohtadesse väänata, aga see eeldab tõstukit. Kanali peal läheb kitsaks.