06-06-2021, 09:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-06-2021, 09:27 AM ja muutjaks oli Arkadi.T.)
(19-05-2021, 07:26 PM)Calvin Kirjutas: Tulid täna papiniidus vastu, ülisheff näeb välja.
Tänks, Pärnus ma temaga jah valdavalt liigun suviti .
Sai vahepeal lastud keevitada keskmist summutipütti, oli teine täitsa lahti juba keevitusest. Kahe kuuga ca 3000 km läbitud. Suvel muidu Pärnus paikne, aga sõitnud ka üsna palju mööda Eestit ringi, sattunud Kilingi-Nõmmele, Rapla ja korra nädalas Tallinna ka. Eks see põhjagaasiga paugutamine summutile väga vist ei istunud. Sügisel peab uue keskmise püti ka hankima ilmselt. Kiiruskaamera on mind ka paar korda pildile saanud, sest kui ikka hoo üles saab, ega siis pidurdada väga raatsi. Eranditult kõik oma trahvid kiiruse eest olen ma saanud oma kõige aeglasema autoga. 55 vihast kilovatti suudavad mind näidata parandamatu rullnokana, kahe hooaja peale kokk kogunenud 10 kiiruseületamist. Loodame, et vangi päris panema ei hakata
Kasutust asjade vedamisel on ta palju saanud. Vedanud paate, mahuteid, kanuusid, vesirattaid, katuseraamil sup laudasid, ehitusmaterjali ja isegi küttepuid. Slipilt suuremate paatide laskmiseks ka korduvalt läinud sinna, kuhu madala ja tänapäevase autoga minna ei julgeta. Hea mõnus traktor.