25-01-2021, 06:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-01-2021, 06:54 PM ja muutjaks oli Arkadi.T.)
(24-01-2021, 08:12 PM)väikemees Kirjutas: Vesi salongi võib ka esiklaasi vahelt tulla. Kõige lihtsam oleks vist kontrollida surveõhuga. W124 puhul kipub esiklaasi alune roostetama ja mõnikord on ka klaas halvasti liimitud, seda eriti uuemate autode puhul, millel veel roostet ei ole.
Salongi võib vesi sattuda ka siis kui esiklasi veeäravoolud umbes on olnud ja metallosa ära ussitanud, st A-piilari see osa mis esitiiva alla jääb. Mul lekkis w123 nt sealt.
Rial Meshe 16 ajasin ka ise pikalt taga, aga ei õnnestunudki leida. Läksid alla Remotecid, need kõige sarnasemad.
15 tolli Rial Meshid olid mul olemas, müüsin aga maha, sest ilma randita Rial Mesh ei ole ikka päris see...Viimase aasta jooksul müügil näinud vaid ühte komplekti Facebookis, need aga 5x120 auguvalemiga ja müüja ei vasta ühelegi kirjale. Otsin olen üsna põhjalikult, mida pole seda pole.
Hetkel on müügis ühed 16 Pentad muidu, kui huvi peaks olema, saan kontakti anda.
Muidu sul igati bueno auto.