17-04-2020, 10:04 AM
Mul on omapärane kogemus selle autoga. Eelmisel hilistalvel-varakevadel oli see auto mobile.de-s müügis 20 000 euroga. Helistasin müüjale, rääkis pikalt-laialt mulle igasuguseid lugusid, sh ka autoga mitteseotud jne. Leppisime kokku, et siis kui ta reisilt tagasi jõuab ca kuu aega hiljem tuleb Tallinnasse ja laseme üle vaadata.
Järgmisel päeval saabub sõnum "Ja hind on tänasest 25 000 eur." Selle peale ma viisakalt siis loobusin.
Kusjuures üks lugu, mille vana päev varem mulle telefonis rääkis oli, et on ikka igasuguseid tobusid ostjaid, kes pakuvad talle 20k müügihinnaga kuulutuse peale 15k auto eest. Ja siis järgmisel päeval käitub ise täpselt analoogselt ise
Järgmisel päeval saabub sõnum "Ja hind on tänasest 25 000 eur." Selle peale ma viisakalt siis loobusin.
Kusjuures üks lugu, mille vana päev varem mulle telefonis rääkis oli, et on ikka igasuguseid tobusid ostjaid, kes pakuvad talle 20k müügihinnaga kuulutuse peale 15k auto eest. Ja siis järgmisel päeval käitub ise täpselt analoogselt ise
(15-04-2020, 06:54 PM)nostromo Kirjutas: Korralik (oma silmaga näinud) 1995 R126 SL600 100.200km
Söbra auto, ta lihtsalt ei jöua köiki kasutada.
Reaalselt viimased 17 aastat 1 omaniku käes.
Söidetud ainult suviti vähesel määral.
https://www.auto24.ee/used/2791713