10-03-2020, 01:20 PM
W126 ärkas ellu lõpuks, vahepeal oli jooksu pannud karterituule voolikud, õnneks olid nad mul ikka olemas peale pikka otsimist, vaakumsüsteemi sai kokku kokku pandud tänu google piltidele, kastitorud läksid w201 omad, poleks uskunud aga isegi ulatusid välja, natukene sai puuritud ka kastipoolseid banjo liiteid suuremaks(hetkel peab õli), mootoriõli jahutus cooler sai mingi teiseauto oma hetkel pandud mis ka hetkel toimetab hästi. Hetkel on probleem viscoga, mis tuli vale varuosa mulle, kuid olen kuulnud, et nendele mingi vahepuks lasta treida siis saab ilusti külge panna, vahepeal käis ka mõttest läbi el vent panna aga kui juba sai ostetud uus visco ja väikese vaevaga saab külge panna siis proovin sedapidi ikka minna.
Sai ka ostetud odavad uued veljed ja rehvid millega seesuvi ära sõita. Väljalase ja visco vaja külge panna ning pidurid üle vaadata ning saabki juba ülevaatusele minna.
Sai ka ostetud odavad uued veljed ja rehvid millega seesuvi ära sõita. Väljalase ja visco vaja külge panna ning pidurid üle vaadata ning saabki juba ülevaatusele minna.
Mersuhull olen ja Mersuhulluks jään :)