10-03-2020, 10:24 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-03-2020, 10:35 AM ja muutjaks oli hents99.)
Eks väärtus sõltub hetkeolukorrast selliste puhul. Nt täna/homme USAs dollari eest müüa ei tahaks Euro vs USD hetkel.
Veits aega tagasi tuttav usas müüs replica 560SEC wide body. Tavalise USA spec mootoriga. Muidu super lux töö/taastamine.
Hinda sai 253k usd kui ei eksi....
Ma arvan, et mõistlik on neid vanu autosid kokku koguda, kui hoiustada saab.
Endal tuba täis, autosid aga oleks saada ok alghinnaga veel palju. Toorikud muidugi, mis sadu töötunde tähelepanu tahavad....
Eks aeg näitab. Senimaani küll vaid näpuga nn lolli peale viibatud, aga olen nö tagavaraks hakanud 560SEC ja 2.5-16v 190e (2.3-16 ka) otsima...vaadates mobile.de hindu, siis tuleb igaks juhuks nuuskpiirituse lapp käes hoida...
Veits aega tagasi tuttav usas müüs replica 560SEC wide body. Tavalise USA spec mootoriga. Muidu super lux töö/taastamine.
Hinda sai 253k usd kui ei eksi....
Ma arvan, et mõistlik on neid vanu autosid kokku koguda, kui hoiustada saab.
Endal tuba täis, autosid aga oleks saada ok alghinnaga veel palju. Toorikud muidugi, mis sadu töötunde tähelepanu tahavad....
Eks aeg näitab. Senimaani küll vaid näpuga nn lolli peale viibatud, aga olen nö tagavaraks hakanud 560SEC ja 2.5-16v 190e (2.3-16 ka) otsima...vaadates mobile.de hindu, siis tuleb igaks juhuks nuuskpiirituse lapp käes hoida...
'When the flag drops, the bullshit stops'
Elbe Engineering
Elbe Engineering