12-04-2007, 10:18 PM
Niisiis on minu ratsu nüüd juba nädal aega Kuldari endine "sadakakskendkuus". Kerge seda autot temalt kätte saada ei olnud,kolm aastat vist küll iga kuu esitasin traditsioonilise küsimuse a´la "kle,kuue müüd maha vää?!?!",lõpuks vandus alla.
Tegemist siis viimase tootmisaasta Itaalia turu jaoks tehtud autoga ja lisadega pole koonerdatud tellija poolt:
El.rool airbagiga
4x el.istmed (neljakohaline auto siis,meie ARK tembeldas viiekohaliseks)
Esiistmed mäludega
4x istmesoojendused
Püsikiirushoidja
Kliima ja el.luuk
Webasto puldiga
Kompuuter
Telefon (kahjuks küll butafooriana nüüdsel ajal)
16 tolli valuveljed tundmatud (sobivad minu arvates kuuele väga hästi oma klassikalise disainiga,Jansal peaks nende peale nostalgialaks peale tulema)
Becker Traffic Pro Highspeed CD 3.X,kõlaritest pole hetkel midagi head rääkida.
Hetkel lisadest kõik,eks panen kirja veel kui miskit meelde tuleb.
Vigadest: tühikäik lonkab,diagostikasse minek.Tagasillas miski kolksub,Imre juurde minek vist. Tagastange kroomliist vaja sebida,hetkel suured lootused Rolzi peal.
Plaanid: hetkel auto kiletamises (hästi õrn toon,kõik uksed 50 ja tagaklaas 35). Stereoga peaks ka tegelema,selle maki juures need kõlarid kuritegu.mile: Ja muidugi eelpool nimetatud vigade likvideerimine.
Panen siia ka lingi vanast foorumist selle auto Eesti aja eluloost:
http://foorum.clubmb.ee/mb/viewthread.php?tid=3274
Mõned vanad pildid ka,eks millalgi peab Marekit seebitama ja uued tegema
Tegemist siis viimase tootmisaasta Itaalia turu jaoks tehtud autoga ja lisadega pole koonerdatud tellija poolt:
El.rool airbagiga
4x el.istmed (neljakohaline auto siis,meie ARK tembeldas viiekohaliseks)
Esiistmed mäludega
4x istmesoojendused
Püsikiirushoidja
Kliima ja el.luuk
Webasto puldiga
Kompuuter
Telefon (kahjuks küll butafooriana nüüdsel ajal)
16 tolli valuveljed tundmatud (sobivad minu arvates kuuele väga hästi oma klassikalise disainiga,Jansal peaks nende peale nostalgialaks peale tulema)
Becker Traffic Pro Highspeed CD 3.X,kõlaritest pole hetkel midagi head rääkida.
Hetkel lisadest kõik,eks panen kirja veel kui miskit meelde tuleb.
Vigadest: tühikäik lonkab,diagostikasse minek.Tagasillas miski kolksub,Imre juurde minek vist. Tagastange kroomliist vaja sebida,hetkel suured lootused Rolzi peal.
Plaanid: hetkel auto kiletamises (hästi õrn toon,kõik uksed 50 ja tagaklaas 35). Stereoga peaks ka tegelema,selle maki juures need kõlarid kuritegu.mile: Ja muidugi eelpool nimetatud vigade likvideerimine.
Panen siia ka lingi vanast foorumist selle auto Eesti aja eluloost:
http://foorum.clubmb.ee/mb/viewthread.php?tid=3274
Mõned vanad pildid ka,eks millalgi peab Marekit seebitama ja uued tegema
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...