28-11-2019, 11:53 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2019, 11:56 AM ja muutjaks oli Atman67.)
(27-11-2019, 01:23 PM)v6sa Kirjutas: Ei lase keegi enam kuhugi läbustama suvalisi tonte.
Variant on lasta kaubanduskeskuse ees parklas külksi nii, et tabad piisava kiirusega mõlema sama külje rattaga korraga äärekivi ja siis keerab üsna pehmelt auto kummuli. Ära ainult liiga kiiresti libista, muidu on veljed kõverad ja võib üle ka minna.
Ainult pärast püstisaamisega on muret suti. Mida saab sobivale kallakule külilipanekuga vähendada.
No ma sõidan igal reede õhtul vanalinna kitsamatel tänavatel tavaliselt kahe vasakpoolse ratta peal, et viisakalt läbi pääseda. Sest tänavakohvikuid on seal palju ja nii sõita ei taha, nagu Jean Reno filmis "Ronin" kollase 450SE'ga. Üldiselt ma arvan, et lihtsalt jätan korraks maja seina najale seisma ja teen siis autopõhja juures, mida vaja - võtan elegantselt läikivate nurgaplekkidega kohvri autost välja, teen tänavakivide peal lahti, võtan narre ja kullinokad välja, naeratan kohvikus istujatele, endal kikilips ees, ja asun asja kallale. Ei hakka ma midagi äärekivisse laskma krdi Maxima parklas, ära kujuta ette selliseid asju......