03-07-2019, 09:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2019, 10:15 PM ja muutjaks oli Andres.)
C124 ajal olid ajad teised. Vanust oli ligi 15 aastat vähem ja tol hetkel ei olnud rahalist ressurssi pidada mitut autot. Tööjuurest anti igas kvalitatiivses mõistes parem auto. Seekord olid aga igas kvalitatiivses ja mõningaselt ka esteetilistest aspektidest paremad autod juba olemas. Tegu on teadliku tagasiminekuga. Rohkem usu küsimus. Mul on tegelikult paar küsimust, mis panevad mu usu vankuma:
1) miks on vedrustus nii vedel? miks on rool täielikult maanteest irdunud?
Küsimust ei lahendagi vist. Nii ta tehasest tuli. Ning ei, auto pole väsinud, kõik, mida kannatab vahetada, on uus. Sellega peab harjuma. Tuuningvedrustust ma paigaldama ei hakka, see rikuks auto ära. Kõik on ja jääb originaaliks. Mul on seni olnud peaasjalikult AMG või sportvedrustusega Mercedesed. w213 on erand, selle Magic Carpet Ride on täiesti OK kuna seal polegi mingit mootorit ja see ongi lastevedur.
2) mida teha piduritega, mis on Horti hinnangul vinks vonks, kuid mis tunduvad pehmed ja tundetud
Seda peaks keegi ikkagi proovima lahendada. Kui see tehasest nii peab olema ja on ka pärast kõige võimaliku vahetust, siis siinkohal ma kaaluksin mõningast järele aitamist
Turule suudaks lükata vaid õige AMG turule ilmumine või Ristiisa pakkumine.
1) miks on vedrustus nii vedel? miks on rool täielikult maanteest irdunud?
Küsimust ei lahendagi vist. Nii ta tehasest tuli. Ning ei, auto pole väsinud, kõik, mida kannatab vahetada, on uus. Sellega peab harjuma. Tuuningvedrustust ma paigaldama ei hakka, see rikuks auto ära. Kõik on ja jääb originaaliks. Mul on seni olnud peaasjalikult AMG või sportvedrustusega Mercedesed. w213 on erand, selle Magic Carpet Ride on täiesti OK kuna seal polegi mingit mootorit ja see ongi lastevedur.
2) mida teha piduritega, mis on Horti hinnangul vinks vonks, kuid mis tunduvad pehmed ja tundetud
Seda peaks keegi ikkagi proovima lahendada. Kui see tehasest nii peab olema ja on ka pärast kõige võimaliku vahetust, siis siinkohal ma kaaluksin mõningast järele aitamist
Turule suudaks lükata vaid õige AMG turule ilmumine või Ristiisa pakkumine.
...