13-08-2018, 11:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-08-2018, 05:20 PM ja muutjaks oli madis71.)
Ma näituseks täna puhastasin omal kollektori ära.Kuna mehhanilisi vigu polnud jätsin ka klapid alles.Aega läks aga asja sai,Auto nagu uus
teemaalgatajale teadmiseks et kui muud viga ei näita siis võimalik ka EGR-i viga.Diagnoos võib öelda et air mass too large.Tegelik põhjus aga nendesamade klappide raskustega liikumine+kulunud pihustid...
Mis aga tekitab seda nn muda kollektorisse...esimene mis pähe lööb on turbo....aga võta näpust...hoopis suuremaks süüdlaseks on karterituulutus.Kui see ventiil ikka mõlematpidi läbilaseb siis on kuri karjas.Kui õigesti mäletan siis mingil ML-llausa käsib seda vahetada iga teatud aja järgi
Olen nüüd 5 masinal vahetanud selle ventiili ja asi paraneb.Õhutorud on kuivad mitte ei nõreta õlist!
teemaalgatajale teadmiseks et kui muud viga ei näita siis võimalik ka EGR-i viga.Diagnoos võib öelda et air mass too large.Tegelik põhjus aga nendesamade klappide raskustega liikumine+kulunud pihustid...
Mis aga tekitab seda nn muda kollektorisse...esimene mis pähe lööb on turbo....aga võta näpust...hoopis suuremaks süüdlaseks on karterituulutus.Kui see ventiil ikka mõlematpidi läbilaseb siis on kuri karjas.Kui õigesti mäletan siis mingil ML-llausa käsib seda vahetada iga teatud aja järgi
Olen nüüd 5 masinal vahetanud selle ventiili ja asi paraneb.Õhutorud on kuivad mitte ei nõreta õlist!
Tühja-Tähja tootmiskoondis
Restuaureeritud Webasto komplektid "plug and play" ja ole soojas.
Müüa Star C3 , Star C4
Online WIS ASRA EPC 1kuu/10 Eur-i. 12kuud/80 Euri
Kergkaubariiulud-koju-garaazi-keldrisse-tööstusesse
Restuaureeritud Webasto komplektid "plug and play" ja ole soojas.
Müüa Star C3 , Star C4
Online WIS ASRA EPC 1kuu/10 Eur-i. 12kuud/80 Euri
Kergkaubariiulud-koju-garaazi-keldrisse-tööstusesse