12-07-2017, 11:29 PM
Unustasin ka sellest rääkida et olen vahepeal jõudnud sisse panna ka mustad vaibad ja asjad, seega sisu on peaaegu koos, oleks vaid vaja tagaaknalauda korralikku, peaks kohale ka jõudma tagaistme kinnitused mingipäev siis on sisu peaaegu koos, armatuur vaja veits lappida ka ning oleks vaja uut keskvõret kuna endal selle raam puruks ja siiamaani mõtlen kuida moodi ma peaks saama tööle tahhoka, endal tuleb karterist kiiruseandur juhtmega ja rohkem pole valmidust ega midagi kuna bensukana polnud mul tahhokat aga oleks vaja see tööle saada.
Esimene käivitus sai tehtud, tuli välja et pump on paigast ära, panin paika aga siis sai juba aku tühjaks seega proovin mingi teinepäev uuesti, loodan et nüüd hakkab tööle siis peab hakkama sättima tühikäiku ja turborõhku, loodan et väga hullu tahmalonti tagant ajama ei hakka, kuna nii pole väga meeldiv linnavahel sõita
Esimene käivitus sai tehtud, tuli välja et pump on paigast ära, panin paika aga siis sai juba aku tühjaks seega proovin mingi teinepäev uuesti, loodan et nüüd hakkab tööle siis peab hakkama sättima tühikäiku ja turborõhku, loodan et väga hullu tahmalonti tagant ajama ei hakka, kuna nii pole väga meeldiv linnavahel sõita
Mersuhull olen ja Mersuhulluks jään :)