05-06-2017, 02:13 PM
(05-06-2017, 11:15 AM)v6sa Kirjutas:Ma ei käi autoga tööl, mu asukoht on märgitud Euroopa sellepärast, et 8 kuud aastast olen ma siin tööl. Mu auto aerutab igapäevaselt Tallinna vahel. Rehvid panin eelmine kevad uued GoodYeari Eagle F1'd. Rehv ei ole koht, mille pealt kokku hoida. Ja sillad hoian ka korras, mind hirmsasti häirib, kui miski kobiseb sillas. Tegelikult mind häirivad üldse igasugused vead autol. Lihtsalt korrastan neid vastavalt rahakotile ja ei ole nii rikas, et korduvalt panna odavat asja auto külge. Kõige kohta, mis külge läheb olen alati remonditöökotta öelnud, et ma ei taha odavat hinda, ma tahan kvaliteetset varuosa, mis kestaks.(02-06-2017, 05:03 PM)Eero_S Kirjutas: ...
245 on väga ok mõõt, see ei pane ujuma. Mul ees 245/35/19 ja taga 285/30/19 ja ei uju kuskile. Rööbastes teinekord kisub törtsu.
Saksamaal või Rootsis - jah. Meil siin - ainult näituseautol. OK, no tegelikult Väga HEa rehv ja Täiesti Korras sild ka ei tohi ujuda uuel siledal teel. Meie tavapärastel rööbasteedel on uitamine paratamatu.