16-11-2016, 06:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2016, 06:24 PM ja muutjaks oli digimon.)
Tere mis siin ikka jagada.Eks nad kõik enam vähem ühesugused.Mis korralikum mis lohakam.Ses mõttes,et kus on kõik puhas ja kus on kõik räämas.Eks oleneb ka remondimehest kes võtab assja hingega kes vaatab,et saaks sita kaelast ära nii nagu see elu igalpool.Firmasd ka nii et kes katsub vähe pettuseteel lisa saada kes ajab näpuga ilusti järge.Nu mul on küll vedanud,et pole poldi ja mutrite rida järgi olnud.Ma ei vaidle vastu üldse,et korras on on hea auto.Vahet ei näe kas uus või vana.Ja mis mudel.Ainult,et ikka müüa räägib ilusa jutu alati kaasa ja osa assju jätab rääkimatta.Nu mina katsun selle bussi ikka korda teha ja taga sõitta.Reedel peaks siis bussi kätte saama.Hommikul sain nii palju teada,et põhi tahaks vähe keevitust saada on mõned kohad.Põhi on lastud muidugi ära pigitada,aga ikkagi on kohti mis tahavad tegemist.Kuna peale on pandud ploki sojendus siis elektripealt,aga pole salongi pistikut pandud siis lasin ka selle panna.Jutt jäi nii,et remondimees vaatab oma pilguga ilusti bussi üle ,et mis asjad tahavad remonti ja vahetamist.Selle ta ütles,et reede sobib paremini,et saab rahus vaadata ja uurida ning kui midagi vaja vahetada vahetab ära.Et reedel saan ise ka asjast targemaks.