16-11-2016, 03:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2016, 03:55 AM ja muutjaks oli digimon.)
(15-11-2016, 05:31 PM)v6sa Kirjutas: See on hea, et koha leidsid. Loodetavasti leitakse ka viga ja jaksad selle parandamise eest tasuda.
Ole hea ja jäta oma kommentaar peale auto kättesaamist ka Remondikohtade teemasse, et järgmistel hädalistel oleks lihtsam otsale saada.
Selle pärast ära sa küll muretse,et ma maksta ei jõua.See buss on palju odavam remontida kui mu VW Touaregut.Pole mul siiani asi raha tahajäänud.Ega pidanud juppe kuskilt lammutusest ostma ja kodus põlveotsas autot remontima.
(15-11-2016, 06:14 PM)stihl Kirjutas:Mina pole oma juppidega käinud remonditöökojas mitte kunagi.See asi jääb ikka nende kanda mina viin auto ja räägin kuis auto käitub ja avaldan enda arvamust mis viga võib olla.See on ikkagi nende mure see viga leida ja jupp muretseda ning vahetada.(15-11-2016, 01:45 PM)v6sa Kirjutas: Ahjaa - Lintonen ei tee remonti omaniku juhiste järgi.
Huvitav, miks mitte...?
See ju hea töö ja ei mingit vastutust diagnoosi panekul. Töökäsu peal lepid inimesega tööd täpselt kokku, kundel oma jupp kaasas, vahetad kokkulepitud hinnaga asja ära ja kõik rahul.
No ja kui pärast selgub, et see esimene rattalaager ei olnudki läbi, kelle probleem....